GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η "Σιδηρά Κυρία" του ΠΑΟΚ...

 Λειτουργεί ως «αντ’ αυτού», αφού χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη. Η αινιγματική Μαρία Γκοντσάρεβα αποτελεί τη «Σιδηρ...

 Λειτουργεί ως «αντ’ αυτού», αφού χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη. Η αινιγματική Μαρία Γκοντσάρεβα αποτελεί τη «Σιδηρά Κυρία» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η «SportDay» επιχειρεί να ρίξει λίγο φως στη γυναίκα των ειδικών αποστολών του συλλόγου.
Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι συνεργάτες της για τις ικανότητες αλλά και τη συμπεριφορά της Γκοντσάρεβα, η οποία είχε προκαλέσει ένα μικρό σοκ στο άκουσμα πως θα λειτουργούσε ως η «κυρία του κυρίου» για λογαριασμό του Ιβάν Σαββίδη.
Ήδη έχει κερδίσει το σεβασμό όλων με τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά της, δείχνοντας με τη δουλειά της γιατί της εμπιστεύεται όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητές του.
Μιλά ρωσικά και άπταιστα αγγλικά, ενώ ο αστικός μύθος την θέλει να καταλαβαίνει και ελληνικά Η ίδια συντηρεί το μυστήριο γύρω από το πρόσωπό της και προσπαθεί να μην βγαίνει κανένα προσωπικό της στοιχείο προς τα έξω. Περίπου 35 ετών, η Ρωσίδα είναι καθημερινά η πρώτη που φτάνει στα γραφεία και συνήθως είναι και η τελευταία που αποχωρεί. Και η ίδια ξέρει πως είναι άνθρωπος «ειδικών αποστολών», πράγμα που σημαίνει πως μόλις «νοικοκυρέψει» την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μεταβεί εκεί που θα της ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδη, παίρνοντας μαζί της και το μυστήριο που τη συνοδεύει.
Πληροφορίες: sport-fm.gr, SportDay

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση