GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επίδοξοι ληστές ήταν… ατζαμήδες και συνελήφθησαν!

Αν και οπλισμένοι με ένα κυνηγετικό όπλο που έκλεψαν από ένα τροχόσπιτο το οποίο διέρρηξαν, δεν κατάφεραν να ληστέψουν το ηλικιωμέ...


Αν και οπλισμένοι με ένα κυνηγετικό όπλο που έκλεψαν από ένα τροχόσπιτο το οποίο διέρρηξαν, δεν κατάφεραν να ληστέψουν το ηλικιωμένο ζευγάρι που είχαν βάλει στο στόχαστρο τους στην περιοχή του δήμου Πύλου-Νέστoρος στη Μεσσηνία οι δυο… ατζαμήδες Αλβανοί κακοποιοί!
Οι φωνές των δυο ηλικιωμένων μόλις τους είδαν να μπαίνουν στο σπίτι τους φορώντας κουκούλες και να τους απειλούν με το όπλο, προκάλεσαν… πανικό στους επίδοξους ληστές που εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και τράπηκαν σε φυγή!
Πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο, όμως, εντοπίστηκαν στην Πύλο και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή του 29χρονου, που βρισκόταν παράνομα στην χώρα, κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56,9 γραμμαρίων, ενώ σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νεάπολης.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση