GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φιλόδοξοι οι στόχοι του ισπανικού προγράμματος»

Στην ισπανική πρωτεύουσα βρέθηκε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Νομισματικών και Οικονομικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν, προκειμένου να συζητήσε...

Στην ισπανική πρωτεύουσα βρέθηκε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Νομισματικών και Οικονομικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν, προκειμένου να συζητήσει με κυβερνητικά στελέχη την αναθεώρηση του ελλείμματος, την οικονομική προοπτική της χώρας και την ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών.
Σύμφωνα με τον κ. Ρεν, οι στόχοι του ισπανικού προϋπολογισμού είναι φιλόδοξοι αλλά ρεαλιστικοί, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι μεταρρυθμίσεις του ισπανικού τραπεζικού τομέα εξελίσσεται καλά και καταγράφει πρόοδο.
Τόνισε, επίσης, πως η δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να συνεχιστεί με αποφασιστικότητα, και ζήτησε από την κυβέρνηση να επιμείνει στο χρονοδιάγραμμα των φιλόδοξων οικονομικών μεταρρυθμίσεων.
Σημειώνεται ότι, παρότι η Κομισιόν θέσει ως στόχο το δημόσιο έλλειμμα να μην ξεπερνάει το 5,3%, η ισπανική κυβέρνηση αναθεώρησε εκ νέου τις εκτιμήσεις της και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το δημόσιο έλλειμμα θα εκτιναχθεί στο 7,4%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση