GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Με αντιγράφει ο Σουμάχερ»...

Με χιουμοριστικό τρόπο ο Σεμπαστιάν Λεμπ σχολίασε την ανακοίνωση του Μίκαελ Σουμάχερ, στην οποία ανέφερε την αποχώρησή του από το πρωτ...

Με χιουμοριστικό τρόπο ο Σεμπαστιάν Λεμπ σχολίασε την ανακοίνωση του Μίκαελ Σουμάχερ, στην οποία ανέφερε την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 στο τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ο οδηγός της Citroen τόνισε πως ο Σούμι τον αντιγράφει, αφού η ανακοίνωση του Γερμανού, ήρθε λίγες ημέρες μετά τη δική του.
Ο Σεμπαστιάν Λεμπ, ήδη έχει επισημοποιήσει πως την επόμενη σεζόν θα πάρει μέρος μόνο σε επιλεγμένους γύρους του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, εκφράζοντας την επιθυμία του να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, συμμετέχοντας στο WTCC.
«Ο Σουμάχερ με αντιγράφει. Αφήνοντας την πλάκα κάποια στιγμή θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα. Δεν νομίζω πως θα επιστρέψει, έχοντας ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα γκριντ για δεύτερη φορά», ήταν τα λόγια του Αλσατού οδηγού της Citroen, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση:
«Δεν βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Ο Σουμάχερ αποχωρεί για τα καλά, εγώ σταματάω για να κάνω κάτι άλλο. Συνεπώς, δεν θεωρείται αποχώρηση, είναι ένα νέο βήμα, μίας νέας καριέρας. Μία νέα πρόκληση, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να φτάσω στα 50».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση