GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Λιβάνου μετά τη βομβιστική επίθεση στη Βηρυτό

Ο Νατζίμ Μικάτι υπέβαλε την παραίτησή του μετά το χτεσινό μακελειό στη λιβανική πρωτεύουσα Οχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και εβδομήντα...


Ο Νατζίμ Μικάτι υπέβαλε την παραίτησή του μετά το χτεσινό μακελειό στη λιβανική πρωτεύουσα
Οχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και εβδομήντα οχτώ τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε παγιδευμένο αυτοκίνητο την Παρασκευή στο κέντρο της Βηρυτού σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής, δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ανάμεσα στους νεκρούς βρισκόταν και ο επικεφαλής της υπηρεσίας Πληροφοριών της υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας (FSI) του Λιβάνου, Ουίσαμ αλ-Χασάν.
Είναι προφανές ότι στόχος ήταν ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του Λιβάνου.
Στον δρόμο που έγινε η έκρηξη, βρίσκονται τα γραφεία του κόμματος “Christian Phalange Party” (“Κόμμα Χριστιανών Φαλαγγιτών”). Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.
Την επίθεση καταδίκασε η οργάνωση «Χεζμπολάχ».
Ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι ανακοίνωσε το Σάββατο ότι υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε κατ’ αρχήν δεκτή.
Ωστόσο, ο πρόεδρος Μισέλ Σουλεϊμάν του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του “για ακόμη λίγο διάστημα”.
Με πληροφορίες από Νews 247 και Βαλκανικό Περισκόπιο

Πηγή:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση