GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η εξαγορά της Εμπορικής δημιουργεί καλύτερη προοπτική και για τις δύο τράπεζες»

Ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα για τη διαδικασία συγχώνευσης με την Εμπορική, αναφέρει πως η εξαγ...

Ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα για τη διαδικασία συγχώνευσης με την Εμπορική, αναφέρει πως η εξαγορά της Εμπορικής δημιουργεί καλύτερή προοπτική και για τις δύο τράπεζες. Στη σχετική ανακοίνωση που απευθύνεται προς το προσωπικό της τράπεζας τονίζονται τα εξής:
«Συνάδελφοι, Τη στιγμή που η Ελληνική οικονομία προσπαθεί να βγει από το αδιέξοδο των τελευταίων ετών και να βαδίσει το δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης, κάθε σοβαρή επιχειρηματική κίνηση με προοπτική και σαφή προσανατολισμό δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται θετική.
Η Alpha Bank μετά την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας γίνεται πλέον ο ισχυρότερος ιδιωτικός Τραπεζικός όμιλος της χώρας.
Για μας τους εργαζόμενους της ενιαίας Τράπεζας η επιτυχής ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την ασφάλεια της ίδιας μας της εργασίας αφού η τύχη μας είναι συνδεδεμένη με την πορεία της Τράπεζας.
Η συνένωση όμως των δύο ιστορικών Τραπεζών προσθέτει σημαντικά οφέλη:
-ανακτάται η εμπιστοσύνη συνολικά στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
– δημιουργείται αίσθημα ασφάλειας στους εργαζόμενους και στους μετόχους.
-ενισχύεται η αξιοπιστία της Τράπεζας στο εξωτερικό.
-ενισχύεται η κεφαλαιακή βάση και τα μεγέθη της Τράπεζας με αποτέλεσμα την απόκτηση σημαντικού πλεονεκτήματος ενόψει της ανακεφαλαιοποίησης του Τραπεζικού συστήματος.
Συνάδελφοι, η διαδικασία της συγχώνευσης θα είναι δύσκολη και επίπονη.
Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε πάλι δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και σιγουριάς θυμίζοντας ότι στο παρελθόν αντιμετωπίσαμε με απόλυτη επιτυχία την μεγαλύτερη συγχώνευση που έγινε ποτέ στον Τραπεζικό κλάδο (Alpha-Ιονική).
Είναι αναμφίβολο λοιπόν, ότι πέρα από τις δυσκολίες του όλου θέματος έχουμε την πολύτιμη εμπειρία της αξιοποίησης του συνόλου του εμψύχου δυναμικού της ενιαίας Τράπεζας, για μια γρήγορη και ομαλή μετάβαση στο νέο χρηματοπιστωτικό τοπίο που δημιουργείται.
Ως αντιπροσωπευτικός Σύλλογος της Alpha Bank καλωσορίζουμε τους συναδέλφους μας της Εμπορικής Τράπεζας, με τους οποίους έχουμε κοινά προβλήματα αλλά σίγουρα καλύτερη προοπτική σε σχέση με το χθες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση