GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ»

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας Των Φύλων κα Ζέττα Μακρή, συμμετείχε σε ημερίδα που διοργανώθηκε στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη...

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας Των Φύλων κα Ζέττα Μακρή, συμμετείχε σε ημερίδα που διοργανώθηκε στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, με πρωτοβουλία της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ρόδης Κράτσα. Το θέμα της ημερίδας αφορούσε στην «επιχειρηματικότητα για την ανάπτυξη» στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Η κα Μακρή στην τοποθέτησή της τόνισε ότι η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της οικονομικής αυτοτέλειας των γυναικών αποτελεί στρατηγικό αναπτυξιακό στόχο και πολιτική προτεραιότητα για την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, καθώς θα συμβάλλει στο σχέδιο της εσωτερικής ανασυγκρότησης της χώρας, ιδιαίτερα σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης, που επικρατούν σήμερα και αναφέρθηκε και στις στοχευμένες παρεμβάσεις της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων. .
Στην ανωτέρω ημερίδα συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Σπυρίδων Ευσταθόπουλος, εκπρόσωποι ΜΚΟ καθώς και πολλές γυναίκες επιχειρηματίες.

2 σχόλια

  1. που να βρεθουν πλουσιοι γαμπροι για ολες μας..
    να στρωσει το κρατος τα πεζοδρομια
    να βγαλουμε οι φτωχουλες ψωμακι..

    στηνναναγκη η κυρια ζετα να δωσει πουτανες(συγγνωμη επιχειρηματιες) στο λαο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ζετα ειναι δυσκοιλια
    και μονο της αρεσει
    ο αδωνις να κελαιδα
    για να μπορει να χεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση