GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψυχάρης για το επεισόδιο στη Βουλή: Ποτέ δεν είπα τη λέξη τσόλι

Ένα επεισόδιο που καταγγέλλει ότι συνέβη σε διάδρομο της Βουλής, αποτελεί το έναυσμα για επιστολή που απέστειλε σήμερα ο βουλευτής...


Ένα επεισόδιο που καταγγέλλει ότι συνέβη σε διάδρομο της Βουλής, αποτελεί το έναυσμα για επιστολή που απέστειλε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ψυχάρης και αφορά το κάπνισμα εντός του Κοινοβουλίου.
«Έξω από την αίθουσα της Γερουσίας, η συνάδελφος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Όλγα Γεροβασίλη, κάπνιζε αγνοώντας τη σχετική απαγόρευση. Στην επισήμανσή μου ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στη Βουλή, η απάντηση που πήρα ήταν επί λέξει: «Θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω».
Στη συνέχεια παρενέβησαν άλλες δύο συνάδελφοι, οι οποίες, επίσης, κάπνιζαν στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα οι κυρίες Χρυσούλα Γιαταγάνα και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπερασπιζόμενες το δικαίωμά τους στην παρανομία» σημειώνει στην επιστολή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
«Έχω ακούσει πολλούς συναδέλφους μου μετά το συμβάν να παρατηρούν: «Ε και; Σάμπως είναι οι μόνες που κάπνιζαν στη Βουλή;» Αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Ότι δηλαδή, έχουμε συνηθίσει την παρανομία και δεν μας προκαλεί πλέον αίσθηση. Από κάπου λοιπόν πρέπει ν’ αρχίσουμε. Ας αρχίσουμε πρώτοι οι βουλευτές κι ας αρχίσουμε από τα απλά», προτείνει ο κ. Ψυχάρης, αφήνοντας και ένα «πάρθειο βέλος» για τη συνάδελφό του, του ΣΥΡΙΖΑ, από «Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο» του Αλέκου Σακελάριου:
«Η κυρία Γεροβασίλη, μου θυμίζει λίγο και την Πετροβασίλη στη γνωστή ελληνική ταινία, την οποία κανείς δεν τολμούσε να την επαναφέρει στην τάξη, μέχρι που βρέθηκε ένας τολμηρός παιδαγωγός…», σημειώνει χαρακτηριστικά ο βουλευτής.
Πηγή: newpost.gr

7 σχόλια


  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
    , ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ? ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρός - Ξεγιατρός......τελικά ΝΑΙ είναι τσόλι και καλό είναι να φάει ενα μπερντάχι για να μάθει να σέβεται τους νόμους η παλιοβρωμιάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Ψυχάρης μου έγινε πολύ συμπαθής με αυτή την κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον Ψυχάρη, είπε τα ονόματα. Όντως δεν πρόκειται για τσόλια, γιατί είναι τσουλιά του κώλου οι τρεις βολευτίνες.

    Τα ονόματά τους προς αιώνια αποστροφή:

    Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ / Άρτας — "Θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω")
    Χρυσούλα - Μαρία Γιαταγάνα (Αν. Έλλ. / Α΄ Θεσσαλονίκης)
    Μαρίνα Χρυσοβελώνη (Αν. Έλλ. / Μαγνησίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά οι άλλες βουλευτίνες, αλλά και η Χρ. Γιαταγάνα πρώην εισαγγελέας στην παρανομία;;;;
    Εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε , αυτή είχε συνηθίσει να εφαρμόζει το νόμο για τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τις αποκάλεσε τσόλια; ούτε τσουλιά; Λυπάμαι, το άξιζαν, γιατί όντως είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση