GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έτοιμο το ΔΝΤ να παρέχει βοήθεια στην Ισπανία»...

Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να στηρίξει την Ισπανία με πολλούς τρόπους, αν η Μαδρίτη ζητήσει βοήθεια, διεμήνυσε σε συνέντευξη της στην εφημερί...

Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να στηρίξει την Ισπανία με πολλούς τρόπους, αν η Μαδρίτη ζητήσει βοήθεια, διεμήνυσε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Le Figaro που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, ανάβοντας φωτιές στη φημολογία που θέλει την Ισπανία να ετοιμάζεται να ζητήσει βοήθεια από τους μηχανισμούς στήριξης.
«Εάν η Ισπανία το επιθυμεί, μπορούμε να βοηθήσουμε με διάφορους τρόπους, ελέγχοντας τις μεταρρυθμίσεις που θα διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους εταίρους χωρίς την συμμετοχή του ΔΝΤ στη χρηματοδότηση», σημείωσε η κ. Λαγκάρντ.
Θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ακόμη και με χρηματοδότηση, υπογράμμισε η αξιωματούχος, αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι η Ισπανία θα ζητήσει τελικά βοήθεια που θα συνεπάγεται και μνημόνιο.
Χθες το Reuters δημοσίευσε ότι η Μαδρίτη θα προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης για τη συνολική διάσωση της οικονομίας της, ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο, δημοσίευμα που διαψεύστηκε από τον Ισπανό πρωθυπουργό, Ραχόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση