GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν να τεθεί η Ελλάδα σε καθεστώς Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου

Πρόσθετες διασφαλίσεις για την καταβολή της μεγάλης δόσης των 31,5 δισ. ευρώ ζητούν οι δανειστές σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν ήδη τ...

Πρόσθετες διασφαλίσεις για την καταβολή της μεγάλης δόσης των 31,5 δισ. ευρώ ζητούν οι δανειστές σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν ήδη το γύρο των πολιτικών και δημοσιογραφικών γραφείων.
Οικονομικοί κύκλοι μιλούν για νέα ..ιδέα των δανειστών η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού, πέραν αυτού στην Τράπεζας της Ελλάδος, μέσω του οποίου θα γίνεται η διαχείριση των πόρων του ελληνικού κράτουςκαι μάλιστα τον λογαριασμός αυτό θα διαχειρίζεται η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Ούτε λίγο ούτε πολύ η νέα…ιδέα είναι να τεθεί η Ελλάδα σε καθεστώς Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου.
Στο μεταξύ, νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η πολιτική διαπραγμάτευση του Πρωθυπουργού είπε η Φ. Γεννηματά ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες μετά το πέρας των δηλώσεων Βενιζέλου.

1 σχόλιο

  1. Ο ΔΟΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΑ ΙΔΕΑ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ, ΤΩΝ ΣΠΙΡΤΩΝ κ.λ.π. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση