GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηλιός: Τα επαχθή εργασιακά μέτρα προωθήθηκαν από Έλληνες επιχειρηματίες

Την άποψη ότι τα ακραία εργασιακά μέτρα προωθήθηκαν μέσα στο Μνημόνιο μέσω κάποιων δικηγορικών γραφείων, που συνεργάζονταν με συγ...



Την άποψη ότι τα ακραία εργασιακά μέτρα προωθήθηκαν μέσα στο Μνημόνιο μέσω κάποιων δικηγορικών γραφείων, που συνεργάζονταν με συγκεκριμένες επιχειρήσεις, εξέφρασε ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν αλλάζει το γενικό πλαίσιο, εν είδη μαφίας συγκεκριμένα συμφέροντα αλληλοϋποστηρίζονται με ακραίο τρόπο» είπε ο κ. Μηλιός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι και πρόσθεσε ότι «το Μνημόνιο δεν είναι προϊόν διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με τους πιστωτές της, αλλά προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα Ελλήνων επιχειρηματιών».

«Βλέπουμε μια διαπραγμάτευση και μια διαφωνία μεταξύ πόλων της κυβέρνησης στο πλαίσιο ειλημμένων μέτρων από το Φεβρουάριο», είπε ο κ. Μηλιός και πρόσθεσε ότι θα οδηγήσουν «σε εκτίναξη της ανεργίας, μετατροπή μισθού σε επίδομα φτώχειας και τίποτε άλλο».

Παράλληλα, ο κ. Μηλιός εκτίμησε πως με την επόμενη δόση «δεν θα δούμε διαφορά», ούτε τη διοχέτευση χρήματος στην πραγματική οικονομία, καθώς οι τράπεζες «θα καλύπτουν μαύρες τρύπες» και δάνεια από το εξωτερικό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο «χειρότερων μέτρων» στη συνέχεια.
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση