GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Θεσσαλονίκη ο τέως...

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο τέως βασιλιάς των Ελλήνων, Κωνσταντίνος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr επισκέφθ...


Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο τέως βασιλιάς των Ελλήνων, Κωνσταντίνος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr επισκέφθηκε τον…Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και μαζί με τη συνοδεία του ασπάστηκε ευλαβικά την εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί».
Παραβρέθηκε στη επιμνημόσυνη δέηση για τους προγόνους του, Βασιλείς Κωνσταντίνο και Γεώργιο οι οποίοι εισήλθαν πανηγυρικά στη Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Οκτωβρίου του 1912.
Ακολούθως μετέβη στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, για να επισκεφτεί την έκθεση «κειμήλια απελευθέρωσης 1912- 1913». Ο Μητροπολίτης Άνθιμος του απένειμε το μετάλλιο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.
Η επίσκεψη του τέως Βασιλιά στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση