GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνγκελα, Ανγκελα, Ανγκελα παντού και τα μυαλά στα κάγκελα όλου του λαού!

Του Στρατή Μαζίδη. Να μας συγχωρέσει ο Τζίμης Πανούσης την παράφραση του γνωστού τραγουδιού του αλλά η αναμενόμενη επίσκεψη της γερμανίδα...

Του Στρατή Μαζίδη.
Να μας συγχωρέσει ο Τζίμης Πανούσης την παράφραση του γνωστού τραγουδιού του αλλά η αναμενόμενη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου (να που το κάγκελο ταιριάζει γάντι) στην ελληνική πρωτεύουσα μας στέλνει στα κάγκελα.
Πρώτος και καλύτερος ο έλληνας (;) πρωθυπουργός ο οποίος βγήκε (με μια μούρη μέχρι το πεζοδρόμιο) να μας πει με μια βραχνή φωνή τα παρακάτω λόγια:
“Είναι πολύ θετική η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ. Δέχτηκε την πρόσκληση μου να έρθει και θα την υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μια φίλης χώρας, όπως είναι η Γερμανία”.
Το γιατί είναι όχι καν θετική αλλά πολύ θετική, ομολογώ πως δεν το κατάλαβα. Θα μπορούσα να βρω λόγους αν ήμασταν στο 2010 άντε το 2011 και με μια περισσότερο φιλική προς το λαό μας χώρα. Δεν είναι όμως έτσι.
Αυτό που πραγματικά μου έκανε εντύπωση και φαντάζομαι μας στέλνει όλους στα κάγκελα είναι η συνέχεια των δηλώσεων του πρωθυπουργού για την επίσκεψη μιας στυγνής σκληρής κυρίας που ουδεμία σχέση έχει με το γυναικείο φύλο.
Θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και φίλης χώρας. Συγγνώμη κε Σαμαρά, αλλά η γιαγιά σας Πηνελόπη Δέλτα αυτοκτόνησε μόλις είδε αυτή τη μεγάλη δύναμη και φίλη χώρα στην Αθήνα. Εικάζω δε πως πολύ θα ήθελε μέρες που είναι να αναστηθεί για να αυτοκτονήσει ξανά βλέποντας το κατάντημα του εγγονού της. Ένας άθλιος ικέτης, σκυθρωπός να παρακαλά για μια επίσκεψη μιας καγκελαρίου που ούτε λίγο ούτε πολύ μισεί όλη η Ευρώπη.
Ο λαός που πρωταγωνίστησε σε δύο παγκόσμιες σφαγές, που εγκαινίασε μια σειρά φρικτών βασανιστηρίων στην ανθρωπότητα κάνοντας ανθρώπους σαπούνια, τσάντες, κρέμες, λαμπατέρ, εξαφανίζοντας ολόκληρα χωριά σε ελάχιστα λεπτά, πρωτοτυπώντας στη διαστροφή με το διαβόητο άγγελου του θανάτου του Αουσβιτς Δρα Γιόζεφ Μέγκελε (χειρουργούσε άνευ αναισθησίας τους κρατούμενους κάνοντας χρωστικές ενέσεις στα μάτια τους να αλλάξουν χρώμα, τους έραβε για να γίνουν σιαμαίοι, έκανε μεταμοσχεύσεις, τους άλλαζε φύλο, τους ευνούχιζε, τους ανάγκαζε σε κυήσεις, τους αφαιρούσε όργανα να δει αν θα ζήσουν και ένα σωρό άλλα φρικτά), αυτός ο λαός, που μας χρωστά συν τοις άλλοις μερικές εκατοντάδες δις, που έδωσε τη διοίκηση της Μακεδονίας στη Βουλγαρία και έγινε ότι έγινε, συνιστά μεγάλη και φιλική χώρα προς την Ελλάδα.
Μα πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις κε Σαμαρά; Σε λίγο θα βγεις στην άλλη πλευρά της υδρογείου! Τόσο οσφυοκάμπτης; Ούτε ίχνος αξιοπρέπειας και εγωισμού;
Ο ελληνικός λαός καλείται ενωμένος, αποχρωματισμένος κι αγκαλιασμένος να στείλει την Τρίτη ηχηρό μήνυμα στην κα Μέρκελ και το “φίλο” γερμανικό λαό και διαμέσου αυτών σε όλη την Ευρώπη ότι μπορούν να πάρουν τα ευρώ τους, να τα κάνουν μασούρια και να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
freepen.gr
 

2 σχόλια

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατριώτες ALERT!!
    Την Τρίτη η Μέρκελ στην Ελλάδα
    - Έρχεται να μας πάρει και τα 600 δις των ομογενών!

    Φαντάζομαι ότι όλοι οι ..."αντιστασιακοί" θα αντιδράσουν.
    Θα φρίξουν πάλι οι "πατριώτες" του ...κόλου. "Έρχεται να μας πάρει και τα 600 δις των ομογενών! "

    XAXAXA!! ..Πεθαίνω!!
    __________ ΦΟΒΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση