GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγιασμός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης. Παρουσία πλήθος κόσμου τέλεστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Οκτωβρίου ο Αγιασμός του Ιατρείου Κοι...


Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης.
Παρουσία πλήθος κόσμου τέλεστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Οκτωβρίου ο Αγιασμός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.
Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Αντιπροέδρου του Ι.Σ.Α. κ. Πατούλη και του Διευθυντή της ΜΚΟ ”Αποστολής” κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα.
Νωρίτερα ο Μακαριώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από εκπροώπους της ΧΕΝ Ηλιούπολης, καθώς και από τον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο.
Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος εξήρε όλους όσους συμβάλαν για το ιατρείο, ενώ τόνισε την σπουδαιότητα του έργου αυτού.
“Αυτές οι εκδηλώσεις μας γεμίζουν χαρά και πρέπει να βρισκόμαστε, συγχαίρω τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στο έργο αυτό και η συμβολή τους ήταν σημαντική. Είναι ανάγκη ο καθένας να επικοινωνεί με τη χαρά και τη λύπη του αλλού”, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος.
Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και ο Διευθυντής της “Αποστολής, έκοψαν την κορδέλα του κοινωνικού ιατρείου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενημερώθηκε από τους εθελοντές ιατρούς για το έργο του ιατρείου, ενώ ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης ανέφερε ότι όλοι οι γιατροί ανταποκρίθηκαν μόνο με ένα τηλέφωνο.
Τέλος ο κ Δήμτσας στην ομιλία του, ανέφερε ότι  «είναι ιδιαίτερη η χαρά μας σήμερα που έχουμε κοντά μας τον Μακαριώτατο και εγκαινιάζεται μία ακόμη προσπάθεια να ενισχύσουμε τον ανασφάλιστο συνάνθρωπό μας, προσφέροντας βοήθεια στην πολυτιμότερη ανάγκη του την φροντίδα της υγείας.”
“Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έχει αγκαλιάσει αρκετές γωνιές της πατρίδας μας υιοθετώντας άγονες γραμμές της ακριτικής Ελλάδας , δημιουργώντας παραρτήματα από τονοτιανατολικότερο άκρο της Ευρώπης το Καστελόριζο μέχρι το βορειότερο σημείο του ακριτικού Έβρου τον Κυπρίνο Ορεστιάδος”, πρόσθεσε κλείνοντας.
Φώτο: Γιώργος Φερδής














1 σχόλιο

  1. Ο Μάγος της φυλής τέλεσε αγιασμό. Οι ιθαγενείς χόρεψαν γύρω από το καζάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση