GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Γερμανοί θέλουν την απευθείας διοίκηση της χώρας

Η τελική λύση που ετοιμάζουν για την Ελλάδα θα σηματοδοτήσει μια νέα, εθνικά επώδυνη περίοδο για τη χώρα. Είναι θέμα λίγων εβδομάδων ...

Η τελική λύση που ετοιμάζουν για την Ελλάδα θα σηματοδοτήσει μια νέα, εθνικά επώδυνη περίοδο για τη χώρα.
Είναι θέμα λίγων εβδομάδων οι εκβιασμοί και οι απειλές να επανέλθουν στο προσκήνιο, με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι το Βερολίνο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», μόλις ψηφιστούν τα νέα μέτρα και ξεκινήσει η εφαρμογή τους, στο επίκεντρο της νέας επίθεσης θα βρεθεί η λεγόμενη «τελική λύση» για τη χώρα μας, δεδομένου ότι κατά κοινή ομολογία το πρόγραμμα που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την κρίση, αλλά οδηγεί τη χώρα στην αποσάθρωση.
Ήδη, όπως αναφέρεται στα «Επίκαιρα», κορυφαίοι παράγοντες της Γερμανίας, όπως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων, Χανς Πέτερ Κάιτελ, το Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Κιέλου αλλά και η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ, προϊδεάζουν ότι η τελική λύση θα είναι η μετατροπή της χώρας όχι απλά σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, αλλά και σε διοικητικό προτεκτοράτο της Γερμανίας.
Αν και αποφεύγουν να δηλώσουν ότι επιδιώκουν τη μετατροπή της Ελλάδας σε γερμανικό προτεκτοράτο, για να μην ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο στο σύνολό τους οι Γερμανοί αξιωματούχοι κάνουν λόγο για Ευρωπαίους που θα αναλάβουν την καθοδήγηση της χώρας.
«Στο στόχαστρο»
Ο Μάρτιν Σουλτς, σε πολλές, επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του, αναφερόμενος στην Ελλάδα κάνει λόγο για «μια ασυνήθιστη χώρα», που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με συνηθισμένο τρόπο και τονίζει απροκάλυπτα ότι την ευθύνη πρέπει να την αναλάβουν «Ευρωπαίοι», δηλαδή Γερμανοί.
Οι δηλώσεις Σουλτς, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, προκάλεσαν ιδιαίτερη ένταση και κατά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την προηγούμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.
Ο ρόλος Ράιχενμπαχ
Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, και μάλιστα με απόφαση Συνόδου Κορυφής, η Μέρκελ επέβαλε τον Χορστ Ράιχενμπαχ στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια επιτήρησης της χώρας.
Στόχος του Γερμανού τεχνοκράτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι να συμβάλει στην ανασυγκρότηση του ελληνικού κράτους στον τομέα των μεταρρυθμίσεων, ώστε αυτό να καταστεί παραγωγικό και αποτελεσματικό.
Όπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα, ο Ράιχενμπαχ προετοιμάζει το έδαφος, όπως και ο Γερμανός υφυπουργός, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, για την «τελική λύση», την απόλυτη, δηλαδή, χειραγώγηση για να εξυπηρετηθούν τα πολιτικά και οικονομικά σχέδια του Βερολίνου.
Προς την ίδια κατεύθυνση, και μάλιστα με επιστημονικό τρόπο, κινείται μελέτη του Πανεπιστημίου του Κιέλου, το οποίο πολλές φορές λειτουργεί και ως σύμβουλος της κυβέρνησης Μέρκελ.
Η πολιτική λύση
Στη γραμμή αυτή κινούνται πλέον πολλοί μέσα στο γερμανικό πολιτικό σύστημα, ενώ όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα αναδειχθεί ίσως στην κορυφαία σύγκρουση εντός της χώρας από τις πολιτικές δυνάμεις.
Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και οι χειρισμοί που γίνονται τόσο στο ευρωπαϊκό πλαίσιο όσο και από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην όξυνση της κρίσης, στην αποσάθρωση του κράτους, στην αδυναμία διοίκησης ενός δημόσιου τομέα που απλά ούτως ή άλλως δεν λειτουργεί.
Το ελληνικό κράτος δεν θα μπορεί, βάσει σχεδίου, να εξυπηρετήσει βασικές ανάγκες των πολιτών του, ώστε από θέση πλήρους αδυναμίας θα παραδοθεί στις ορέξεις των Γερμανών.

14 σχόλια


  1. Να τ' ακούνε οι Ελληνίδες αγανακτισμένες-κομμουνίστριες: -"Μάχομαι με τα στήθη μου
    τον καπιταλισμό" (φώτο)

    Την παράσταση έκλεψε η 27χρονη Τζιλ Λοβ (μοντέλο και σκηνοθέτης) κατά την διάρκεια της πρόσφατης διαδήλωσης των αγανακτισμένων στους δρόμους της Μαδρίτης. Από τα δεκάδες άρθρα που γράφτηκαν για εκείνη παγκοσμίως ξεχωρίζει αυτός του VICE με τίτλο «Τα στήθη που μάχονται τον καπιταλισμό».

    Αν και οι δεκάδες κάμερες φωτογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που έπεσαν πάνω της, εστίαζαν αποκλειστικά στα καλοσχηματισμένα στήθη της.

    ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΙ..ΕΔΩ ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εδώ οι της Κουμμουνιστικής ή της παρδαλής Αριστεράς είναι όλες απο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ έως μεταχειρισμένα μουνόπανα
    και κωλόχαρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που το βλέπετε το κακό τόσοι Ελληνες ζήσαμε μετανάστες στη Γερμανία, λεφτα βγάλαμε ασφάλεια είχαμε, συντάξεις πήραμε και δεν μας τις κόβουν στα νοσοκομεία πάμε και φακελάκι δεν δίνουμε στο γιατρό πάμε μας κοιτάει χωρίς μια και καλά και παίρνουμε τα φαρμακά μας με το ασφαλιστικό μας ταμείο στα δικαστήρια βρίσκουμε το δίκιο μας γρήγορα τα παιδιά μας σπουδάζουν μέχρι τα πανεπιστήμια χωρίς φροντηστηριο κάνουν αθλητισμό πάμε στη εκλησία και όμως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα ότι δεν έχουμε τους έλληνες κλέφτες πολιτικούς να μας κυβερνάνε και να μας τρώνε τις συντάξεις και να το παίζουν σωτήρες και να αρπάζουν μίζες και απο ξεβράκωτοι να βρίσκονται Παμπλουτοι εδώ στη Γερμανία περνάνε και τον πρόεδρο της δημοκρατίας απο δίκη με ενδείξεις ότι έφαγε λεφτα στην Ελλάδα τους δίνουμε παράσημο.
    Πεστε μου ποιος Ελληνας πολιτικός απο τον Πλαστήρα και μετά αφου βγήκε Βουλευτής ξαναδουλεψε, αν τυχόν υπάρχουν δεν φτιάχνουν ποδοσφαιρική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που το βλέπετε το κακό τόσοι Ελληνες ζήσαμε μετανάστες στη Γερμανία, λεφτα βγάλαμε ασφάλεια είχαμε, συντάξεις πήραμε και δεν μας τις κόβουν στα νοσοκομεία πάμε και φακελάκι δεν δίνουμε στο γιατρό πάμε μας κοιτάει χωρίς μια και καλά και παίρνουμε τα φαρμακά μας με το ασφαλιστικό μας ταμείο στα δικαστήρια βρίσκουμε το δίκιο μας γρήγορα τα παιδιά μας σπουδάζουν μέχρι τα πανεπιστήμια χωρίς φροντηστηριο κάνουν αθλητισμό πάμε στη εκλησία και όμως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα ότι δεν έχουμε τους έλληνες κλέφτες πολιτικούς να μας κυβερνάνε και να μας τρώνε τις συντάξεις και να το παίζουν σωτήρες και να αρπάζουν μίζες και απο ξεβράκωτοι να βρίσκονται Παμπλουτοι εδώ στη Γερμανία περνάνε και τον πρόεδρο της δημοκρατίας απο δίκη με ενδείξεις ότι έφαγε λεφτα στην Ελλάδα τους δίνουμε παράσημο.
    Πεστε μου ποιος Ελληνας πολιτικός απο τον Πλαστήρα και μετά αφου βγήκε Βουλευτής ξαναδουλεψε, αν τυχόν υπάρχουν δεν φτιάχνουν ποδοσφαιρική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ "ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ" ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 10:54

    Δηλαδή εσύ φίλε θέλεις να σκλαβωθεί η Ελλάδα και να είμαστε όλοι δούλοι και εργάτες των Γερμανών αντί να εύχεσαι να βρεθεί ένας νέος Πλαστήρας που και τίμιος θα είναι και ικανός να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά.
    Αυτοί που έχυσαν το αίμα τους στον Β παγκόσμιο πόλεμο έπραξαν κακώς;
    Μήπως θα έπρεπε να κατεβάσουν τα βρακιά στους φίλους σου Γερμανούς και όχι να θυσιαστούν για να είναι η χώρα μας σήμερα ελεύθερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γερμανός φίλος δεν ... πιάνετε... μου έλεγε ο συχωρεμένος ο πατέρας μου ... που τα μέλη του είναι θαμμένα στο μέτωπο το 41.
    Έκαψαν , έκλεψαν , τουφέκισαν δικούς μας ανθρώπους ... στου Δήμιου τη δούλεψη δεν πας .... προτιμάς τη πείνα .... αντέχετε !.... η αναξιοπρέπεια είναι που δεν παλεύετε!
    Τώρα για τους νοσταλγούς....raus από τούτα τα χώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΑΡΙ!
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ
    ΦΑΣΙΣΤΟΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλοι οι Ελληνες ειναι απο τους έξυπνους λαούς στο κόσμο όπου πάμε προοδεύουμε ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΝΑΔΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ για ένα δεν κάνουμε με τιποτα των τιπότων για να κυβερνήσουμε μια χώρα γιατί μαθημένοι απο την κλεφτουριά και την συνεργασια με τους εχθρούς, έτσι έχει μπει στο DNA των Κυβερνητών μας η κλεψια και η συνεργασια με τους εχθρούς και έτσι πάει η χώρα κατα διαβόλου.

    Μάγκες ένα ΣΩΣΤΟ είπε ο ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ βυθίστηκε και εμεις είμαστε στη θάλασσα οι πολιτικοι είναι σε βάρκες ας κολυμπήσουμε σε κανένα βραχάκι μην περιμένετε να σας πάρουν σε καμια βάρκα οι πολιτικοί εκτός αν είναι να σας βάλουν να τραβάτε κουπί όπως πάντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδα αυτό το Τσαρλατάνο τον πρώην υπουργό κεφαλοκυνηγο τον Ελλήνων Μπενυ που είναι και ΑΝΤΊ-συνταγματολόγος στο ΜΕΚΑ εχθές και έλεγα πόσο μαλάκες πέραν ακόμα τους Έλληνες αυτός ο παρλαπίπας και καλά τα καμένα μυαλά των εμβδομηταριδων ΠΑΣΟΚΟΝ που ήταν όλοι στο δημόσιο ,τους νέους νομίζει ότι τους ψήνει να τον πιστέψουν;

    1)σιντί έστειλε η ΛΑΚΑΡΤ , αυτοί τα έκαναν στικακια ,για προσθεαιρεσης ονομάτων…

    2) Θέλουν ΟΛΟΙ να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ!!! Καλά τόσο μαλάκες μας περάνε; Τέτοια Τσόντα δεν θα έβλεπες πια έπαιζε πρωταγωνίστρια;!!!

    3) Το σιντί ναι είναι παράνομο με το γράμμα του νόμου , όμως δεν πας το σιντί στο δικαστήριο ,αλλά το νόμιμο υλικό που θα βρεις, αν βρεις= ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ , αυτό θα καλεστούν να κρίνουν οι τίμιοι δικαστές ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..Παράδειγμα παράνομα τράβηξα ένα φόνο , ο δικαστής θα πει γιατί το τράβηξα; Η θα δικάσει τον φονιά;;;

    3) Και όλοι αυτοί μπορούν με μια τροπολογία να καταδικάζουν έναν ΛΑΟ και δεν μπορούν με ένα κώλο νόμο να στείλουνε τους φονιάδες –κλέφτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ στη ΦΥΛΑΚΗ;

    4) Το σιντί της ΛΑΚΑΡΤ είναι ήδη στα χέρια κάποιων εντίμων Ελλήνων και θα περιμένουνε να δούνε τι στικακια θα κυκλοφορήσουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ, αν τολμήσουνε να τα κουκουλώσουν , θα αρχίσουν οι εκκαθαρίσεις οι πραγματικές εκκαθαρίσεις τα πραγματικά ισοδύναμα..

    ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΏΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥΣ,, ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.. ΚΥΝΗΓΆΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΎ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΥΣ .

    Υ.Γ κανείς άλλος για να τον διορίσουμε στην ΕΡΤ ΥΠΆΡΧΕΙ; ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ-ΣΑΜΑΡΑΚΗ- ΒΕΝΙΖΕΛΑΚΗ; ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ;

    Η Ο.Π.Λ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε φιλε δεν παει αλλο πρεπει να κατεβουμε στον δρομο με στυλιαρια να τους παρουμε φαλαγγι ολους.

    -Ναι ρε δεν παει αλλο,φτανει,πρεπει να ξεσηκωθουμε.!

    -Τι λες λοιπον κατεβαινουμε αυριο στους δρομους?

    -Οχι αυριο ρε κολλητε, οχι Δευτεριατικα επανασταση, τσαγκαροδευτερα δεν ..
    λεει.

    -Τοτε την τριτη ε?

    -Εισαι τρελος ρε? Την Τριτη παιζει ο Ολυμπιακος τσαμπιονς λιγκ, θες να χασουμε το ματς?

    -Τεταρτη?

    -Τεταρτη δεν μπορω πρεπει να παω στην μανα μου να μου δωσει κανα φραγκο να την βγαλω.

    -Τοτε την Πεμπτη ρε?


    -Πεμπτη καλη μερα ειναι, αλλα να ξερεις οτι θα ειμαστε μονο γαυροι, οι βαζελοι δεν θα ερθουν, παιζει η ομαδα τους.

    -Παρασκευη κλεισαμε?


    -Ρε, αν κανουμε εξεγερση την Παρασκευη θα χασουμε το Σαββ/κυριακο, μαλακια.!


    -Τελικα φιλαρακι ξερεις τι λεω?

    -Τι?


    -Να δωσουμε τοπο στην οργη λιγες μερες ακομα, μπορει ο Σαμαρας να κανει τα καλα του, ε?


    -Ναι ρε..μπορει.

    ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΆ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ.ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΔΩΘΕ.ΤΙ ΣΩΖΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός ο απόγονος των ταγματασφαλιτών που ορκίζονταν να υπακούν τις διαταγές του Αδόλφου Χίτλερ και λέει μακάρι ελπίζω να ζει πράγματι στη Γερμανία και να κάτσει εκεί για πάντα. Επίσης να μη κοκορεύετε στα αδέλφια του τους Γερμανούς για το Σωκράτη, τον Αριστοτέλη και το Πλάτωνα μιας κι αυτοί είναι Έλληνες.

    Ελπίζω επισης να δουλέψει σε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης του Ράιχ για να δει την δίκαια κι αξιοκρατική Γερμανία από την ανάποδη.

    Μαλάκα γκασταρμπειτερ ακόμα και η λέξη το λέει φιλοξενούμενος εργατης. Ποτέ αυτό το κράτος δε σε είδε σαν ίσο. Απλά έμεινε από ντόπιους δούλους μετά το πόλεμο κι έκανε την ανάγκη φιλότιμο.

    Ελπίζω να βγει επώνυμα και να πει ότι θέλει να μας κυβερνήσουν Γερμανοί να ξέρουμε μαζί με του ΓΑΠ του Βενιζέλου του Σαμαρά και των λοιπών ποιά άλλα κεφάλια πρέπει να πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε μου που βρίζεις τους γασταρμπαιτερς κάτσε στην Ελλάδα να σε διοικούν οι ντόπιοι εκπρώσωποι των ξένων που εκτός απο το διαφορο που πρεπει να στέλνουν στους ξένους πάτρονες παίρνουν το ΜΕΡΙΔΙΟ τους, όσο αφορά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης από αυτά χορτάσαμε και στην Ελλάδα Μακρονήσια Ακροναυπλιες, Βουρλα Γιαρος στην οποία φιλοξενήθηκε και πατέρας μου..
    Οσον αφορά τους αρχαίους Ελληνες φιλοσους σε πληροφορώ οτι αν δεν υπήρχαν οι εκδόσεις της Λειψίας δεν θα υπήρχε τιποτα απο τα κειμενά τους, ακόμη η Γερμανική Φιλοσοφία έχει αναδείξει παρα πολύ μεγάλους φιλοσόφους και θα αναφέρω έναν μόνο που άλλαξε την πολιτική σκέψη στο Πλατήτη τον ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ..
    Επιπροσθέτως θα ήθελα να σου πω ότι κουνα και λίγο τα χεράκια σου αν θέλεις να σωθεις και μην περιμένεις απο τους ξένους να σε σώσουν, ψήφισε τα λαμόγια όπως ακόμη 60-70% του πανέξυπνου ελληνικού εκλογικού σώματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση