GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δράμα: Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παρανέστι

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το πρωί έξι άτομα, τα οποία συμμετείχαν στα γεγονότα που σημειώθηκαν τη Δευτέρα, έξω από το προσ...


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το πρωί έξι άτομα, τα οποία συμμετείχαν στα γεγονότα που σημειώθηκαν τη Δευτέρα, έξω από το προσωρινό Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών στο Στρατόπεδο «Πανταζόπουλου» στο Παρανέστι Δράμας.
Πρόκειται για πέντε Έλληνες, ηλικίας 36, 37, 39, 41 και 42 ετών αντίστοιχα κι έναν 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αντίστασης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της στάσης κατά της αρχής και της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, επισημαίνει το newsbomb.gr
Επιπλέον, οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει και αναζητούν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, άλλα εννέα άτομα για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια, μεταξύ των οποίων και το άτομο που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.

1 σχόλιο

  1. Τέλος εποχής για την τρισάθλια τρικομματική κυβέρνηση του αλαλούμ. Τα μέτρα και να ψηφιστούν από τους δύσμοιρους, φοβισμένους και απελπισμένους βουλευτές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ, γιατί θα έχουμε εκατόμβη θυμάτων.
    Ήδη δεκάδες παιδιά μέσα στα σχολεία λιποθυμούν από τη πείνα, οι ασθενείς δεν αντέχουν την έλλειψη φαρμάκων και γιατρών, οι αποταμιεύσεις εξαντλούνται, όπως και η υπομονή του κόσμου.
    Εξαφανισμένοι από παντού, υπουργοί και βουλευτές, τρέμουν την ώρα ανακοίνωσης των μέτρων...Τελειώνουν πριν την ώρα τους. Και γνωρίζουν ότι όποιος ψηφίσει ΝΑΙ, τελειώνει πολιτικά - οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση