GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι τέλος Νοεμβρίου η επόμενη δόση

Η Ελλάδα αναμένει να λάβει την επόμενη δόση των 31,5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones Ne...

Η Ελλάδα αναμένει να λάβει την επόμενη δόση των 31,5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones Newswires.
Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι θα πάρουμε ολόκληρο το ποσό της δόσης και δεν δοθεί τμηματικά, όπως φημολογούνταν έντονα τις τελευταίες ημέρες.
Το αργότερο τον Νοέμβριο θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση των 31,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, εκτίμησε και ο αρμόδιος για την Οικονομία επίτροπος της ΕΕ, Όλι Ρεν.

1 σχόλιο

  1. Κανείς μα κανείς δημοσιογράφος η αναλυτής η ξερόλας δεν είπε την αλήθεια γιατί ήλθε η κ. Μερκελ..

    ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΎΛΑ.

    Θα λένε στους ψηφοφόρους τους, είδατε ήλθε και η ΚΑΓΚΕΛΆΡΙΟΣ, ΑΡΑ ΌΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ( ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΎΡΙΑ)

    πιστεύετε ακόμα σε δόση!!! στην Ελλάδα δεν θα δούμε ούτε ευρώ , θα μας χρεώσουν στον υπολογιστή τους αυτά που λένε ότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ... σιγά μην μας δώσουν μετρητά ...

    ...Ο ΒΛΑΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση