GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαινόμενοι οι «ταύροι» στην Ινδία

Ο Sebastian Vettel έχει πάρει φορά και δεν ξεκολλά το πόδι από το γκάζι! Μαζί με τον ομόσταβλό του στη Red Bull, Mark Webber, ήταν οι πρ...

Ο Sebastian Vettel έχει πάρει φορά και δεν ξεκολλά το πόδι από το γκάζι! Μαζί με τον ομόσταβλό του στη Red Bull, Mark Webber, ήταν οι πρωταγωνιστές στα ελεύθερα δοκιμαστικά του ινδικού Grand Prix.
Ο Γερμανός πιλότος και δις παγκόσμιος πρωταθλητής, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες (Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Κορέα), δείχνει έτοιμος για μία ακόμη, γυρίζοντας πιο γρήγορα (σε χρόνο 1.27.619) από τους αντιπάλους του στις πρώτες δύο ελεύθερες δοκιμές, στη νεόδμητη πίστα Buddh International circuit. Από το πρώτο σκέλος των δοκιμών, ο Vettel έδειξε ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, αφήνοντας πίσω αρχικά τον Jenson Button και εν συνεχεία τον Mark Webber, με τον Αυστραλό να πραγματοποιεί τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο.
Σταθερά τρίτος, ο μεγάλος αντίπαλος του Vettel, Fernando Alonso με τη Ferrari, ο οποίος φιλοδοξεί να επανέλθει στις επιτυχίες και να ανακτήσει το πλεονέκτημα που είχε, έως και τον αγώνα της Σιγκαπούρης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κορυφαίοι πιλότοι της F1, είναι το νέφος που υπάρχει πάνω από την πίστα και μειώνει την ορατότητα, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και δεν προμηνύονται σοβαρές αλλαγές, μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Πηγή: Autotriti.gr

1 σχόλιο

  1. Η ΔΗΜΑΡ, ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΗ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ- ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.

    Η ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ !

    Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ( ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ), ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΖΑΠΠΕΙΟΥ.

    Ο ΛΑΟΣ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΓΚΕΛΩΝ, Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΩΝ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ! ΠΡΙΒΕ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ( ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ! ), ΠΡΙΒΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΡΥΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ "ΚΛΕΦΤΕΣ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ, ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ !

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΗΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΟΥ "ΓΛΕΙΦΕΙ" ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ! ΟΥΤΕ, ΟΜΩΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΦΩΝΙΑ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση