GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διακοπές έγιναν εφιάλτης για Βρετανό τουρίστα

Οι διακοπές … της τελευταίας στιγμής έγιναν εφιάλτης για τον 23χρονο Ash Williamson και την οικογένειά του, καθώς ο 23χρονος, π...


Οι διακοπές … της τελευταίας στιγμής έγιναν εφιάλτης για τον 23χρονο Ash Williamson και την οικογένειά του, καθώς ο 23χρονος, πατέρας ενός 3χρονου παιδιού μετά από τροχαίο ατύχημα κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή.
Στο πλάι του βρίσκονται η μητέρα και ο πατέρας του, ενώ η κοπέλα του Natalie Rigg, η οποία την ώρα του τροχαίου βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν, τον επισκέπτεται κάθε μέρα στο νοσοκομείο.
Ο νεαρός βρίσκεται σε καταστολή, ωστόσο η χθεσινή απόπειρα των γιατρών να τον ξυπνήσουν γέννησε ελπίδες, καθώς ο 23χρονος προσπάθησε να ανακαθίσει και άνοιξε και τα δύο του μάτια. Οι γιατροί θα πράξουν το ίδιο κι απόψε, ενώ σύμφωνα με το μήνυμα του πατέρα, το οποίο αναρτήθηκε στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook, οι γιατροί σταδιακά μειώνουν τη δόση των φαρμάκων που λαμβάνει ο 23χρονος.
Εν τω μεταξύ ευχές αλλά και χρήματα στέλνουν στον 23χρονο Ash Williamson φίλοι, γνωστοί αλλά και άγνωστοι που πληροφορήθηκαν και από αγγλικά ΜΜΕ την περιπέτεια του νεαρού. Στη σελίδα στο Facebook, «Ευχές για τον Ash Williamson» παρέχεται ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, ενώ παράλληλα συγκεντρώνονται χρήματα μέσω Pay Pal. Παράλληλα, άνθρωποι που εκφράζουν την επιθυμία να βοηθήσουν, τοποθετούν κουτιά σε τοπικές επιχειρήσεις, προκειμένου ο κόσμος να συνδράμει δωρίζοντας χρήματα, αν το θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση