GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλο στο ΟΑΚΑ- Τέσσερις προσαγωγές

Επεισόδια μικρής έκτασης εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί της Λάτσιο ανέβηκαν στο ΟΑΚΑ με πέντε πούλμαν κα...

Επεισόδια μικρής έκτασης εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.
Οι οπαδοί της Λάτσιο ανέβηκαν στο ΟΑΚΑ με πέντε πούλμαν και ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ. Τα πρώτα μπήκαν κανονικά και πήγαν τους οπαδούς της Λάτσιο κοντά στη Θύρα τους, ενώ εκείνο της ΕΘΕΛ δεν κατάφερε να στρίψει και έτσι ορισμένοι από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων αναγκάστηκαν να περπατήσουν για αρκετά μέτρα.
Τότε, άγνωστοι, οι οποίοι είχαν ακολουθήσει τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας με μηχανάκια, βρήκαν την ευκαιρία να τους επιτεθούν. Αρχικά, υπήρξαν λεκτικές αντεγκλήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές στη συνέχεια όμως, τα αίματα “άναψαν” και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν στον χώρο έκαναν χρήση κροτίδων κρότου λάμψεις και έτσι τα πνεύματα ηρέμησαν χωρίς να υπάρξει έκταση στα γεγονότα.
ΠΗΓΗ: Prasinanea.gr

2 σχόλια

  1. Έρχεται ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί αύριο στη δοξολογία του Αγ. Δημητρίου, την ώρα που με τα νέα μέτρα βάζει ταφόπλακα στον Ελληνισμό ! Πόσοι θα αντέξουν ; Πόσα παιδιά θα αντέξουν αυτή την σκληρή λιτότητα και τους μισθούς πείνας και τους αβάσταχτους φόρους ! Ντροπή του ! Ο λαός της Θεσσαλονίκης να τον περιφρονήσει ! Αίσχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. "Η μεγαλύτερη Γαλανόλευκη του κόσμου «στολίζει» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!".

    Μία τεράστια ελληνική σημαία επιφάνειας 480 τετραγωνικών μέτρων θα στολίζει το λιμάνι της πόλης από σήμερα και μέχρι το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

    Τη σημαία παραχώρησε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ο Δήμος Διδυμοτείχου. Για την έπαρση της σημαίας το ΥΜΑΘ συνεργάστηκε
    με τον ΟΛΘ...Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

    Το 1998 καταγράφηκε στο βιβλίο γκίνες ως η μεγαλύτερη σε επιφάνεια σημαία κράτους.
    Ζυγίζει 130 κιλά.
    Το ζεύγος Χρυσοχόου την είχε παραχωρήσει στο Δήμο Διδυμοτείχου το 1998 για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.

    Όπως και τότε έτσι και τώρα η έπαρση της σημαίας έγινε με γερανοφόρο όχημα.
    Μέχρι να κατασκευαστεί αυτή η σημαία, τον τίτλο της μεγαλύτερης σημαίας στον κόσμο κατείχε η βραζιλιάνικη, η οποία ήταν κατά 200 τ. μ. μικρότερη.

    Ωιμέεεεεεεεεεεε
    θα σεληνιαστεί ο Μπουτάρης
    και θα φουντάρει στα νερά του Θερμαϊκου.

    Αρε Θόδωρε, θα τον ξεκάνεις τον Κεμαλ/λαγνο Ανθέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση