GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκάλεσαν ασφυξία σε δέκα νεογέννητα κουτάβια!

Μαρτυρικό  θάνατο λίγο μετά τη γέννησή  τους επιφύλαξε ένα ανθρωπόμορφο τέρας σε δέκα κουταβάκια στη Ρόδο, κλείνοντας τα ερμητικ...


Μαρτυρικό  θάνατο λίγο μετά τη γέννησή  τους επιφύλαξε ένα ανθρωπόμορφο τέρας σε δέκα κουταβάκια στη Ρόδο, κλείνοντας τα ερμητικά μέσα σε μια πλαστική σακούλα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από ασφυξία!
Φιλόζωοι  της οργάνωσης Lucky Paws έτυχε να δουν τη σακούλα να κουνιέται και «πάγωσαν» μόλις αντίκρισαν το φρικτό θέαμα. Τα εννέα από τα δέκα νεογέννητα σκυλάκια ήταν νεκρά και μόνο ένα ενέπνεε ακόμη με δυσκολία! Όμως, είχε υποστεί τέτοιες βλάβες από την έλλειψη οξυγόνου, που λίγες ώρες αργότερα έχασε και αυτό τη μάχη για τη ζωή!
Ο ασυνείδητος  δολοφόνος προφανώς είναι ο  ιδιοκτήτης της μάνας τους -που  δεν είχε φροντίσει να στειρώσει αφού δεν ήθελε άλλα σκυλιά- και της τα είχε αρπάξει μόλις γεννήθηκαν για να τα «ξεφορτωθεί» με τόσο απάνθρωπο τρόπο.
Πάνω από 20 σκυλιά έχουν βρει το θάνατο τον τελευταίο καιρό στην κοινότητα της Δάφνης στην Ηλεία, από «φόλες» που σκορπίζει κάθε τόσο κάποιος μανιακός ο οποίος θέλει να αποκαλείται «άνθρωπος»! Ένα ακόμη σκυλί που ανήκε στον κοινοτάρχη βρέθηκε δηλητηριασμένο ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων και σε βάρος του άγνωστου δράστη υποβλήθηκε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Βάρδας.

1 σχόλιο

  1. "Εύχομαι" στο κτήνος που το έκανε και στα δικά του.
    Να έχει τον ίδιο θάνατο από ασφυξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση