GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Περιμένω να αξιολογήσω συνολικά τα μέτρα»

«Περιμένω να δω τη δέσμη των μέτρων από τον πρωθυπουργό και να τα αξιολογήσω συνολικά, όχι αποσπασματικά. Ξέρω ότι θα είναι σκληρά και, ...

«Περιμένω να δω τη δέσμη των μέτρων από τον πρωθυπουργό και να τα αξιολογήσω συνολικά, όχι αποσπασματικά. Ξέρω ότι θα είναι σκληρά και, πολλές φορές, μπορεί να είναι και άδικα, όμως πρέπει να αξιολογηθούν στο σύνολό τους», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βλάχος στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.
Προσέθεσε πως το γεγονός ότι αλλάζει το κλίμα στην Ευρώπη θα πρέπει, επίσης, να αξιολογηθεί από τους βουλευτές και επισήμανε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, για πρώτη φορά, η Ελλάδα, σε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής, αντιμετωπίστηκε εντελώς διαφορετικά. Γίνεται μια στροφή να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με πολιτικά κριτήρια και όχι, κατ’ ανάγκη, με τη λογιστική».
Εκτίμησε, παράλληλα, πως ο βουλευτής Ν. Σταυρογιάννης βιάστηκε να τοποθετηθεί και «την πάτησε».
Αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή και τον «χαιρετισμό» του Ν. Μιχαλολιάκου, είπε: «Το καθαρό χέρι ήταν καθαρό, μέχρι που έφτασε να χαιρετήσει ναζιστικά. Από τη στιγμή που χαιρετάει ναζιστικά και φασιστικά, δεν είναι καθαρό χέρι, είναι επικίνδυνο χέρι. Κι έτσι πρέπει να το δει η κοινωνία».

1 σχόλιο

  1. εσεις να το δειτε και να φτειασετε νομο που να προστατευει το πολιτευμα απο τετοιες εκδηλωσεις οπως στην ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση