GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανής: "Μην έρθεις στο Βόλο, δεν θα με προλάβεις...."

Αυτοί ήταν οι τελευταίοι διάλογοι του Λεωνίδα Τζανή πριν αυτοκτονήσει. Εδώ και καιρό φαίνεται πως είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει ...

Αυτοί ήταν οι τελευταίοι διάλογοι του Λεωνίδα Τζανή πριν αυτοκτονήσει.
Εδώ και καιρό φαίνεται πως είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής, όπως προκύπτει από τους τελευταίους διαλόγους που είχε με φιλικά του πρόσωπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, την περασμένη Παρασκευή, ο πρώην υφυπουργός είχε προειδοποιήσει δύο τουλάχιστον στενούς φίλους του, ενώ με μια φίλη του είχε την ακόλουθη συνομιλία:
-Τζανής: «Δεν μπορώ, δεν αντέχω να διασυρθεί το όνομα μου άδικα για δεύτερη φορά. Θα δώσω τέλος στη ζωή μου».
-Φίλη: «Μην λες ανοησίες. Θα έρθω από τον Βόλο το Σαββατοκύριακο να τα πούμε»
-Τζανής: «Δεν θα με προλάβεις. Να προσέχετε τα παιδιά μου»
Αλλά και το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν κρεμαστεί στο υπόγειο του σπιτιού του, ο Λεωνίδας Τζανής κάλεσε στενό του φίλο στον οποίο γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει και του ζήτησε να προσέχει την οικογένειά του. Εκεί είχαν τον ακόλουθο διάλογο:
-Τζανής: «Δεν αντέχω. Θα αυτοκτονήσω»
-Φίλος: «Τι είναι αυτά που λες, υπουργέ; Εσύ δεν μου έλεγες να μην σκύβω το κεφάλι και να παλεύω»
-Τζανής: «Να προσέχεις τη Μαρία και τα παιδία», φαίνεται ότι είπε χαρακτηριστικά.

3 σχόλια

  1. ΕΜΈΝΑ μου αρέσουν να τα ψαχνω όλα...

    Μήπως είχε αποφασίσει να μιλήσει ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΣΊΑΣΑΝ; το ΠΑΣΟΚ με το μαφιόζικο σύστημα των επιχειρηματιών όταν διαλύετε έχει το συνήθειο θα αυτοκτόνοι μερικούς αποδιοπομπαίους ΤΡΑΓΟΥΣ!!!

    Τσοχατζοπουλος , Κουτσόγιωργας, Τζαννής, 1986 φόνος του Γιάννη Κουτσάκη.... http://naftilos.info/?p=1490

    ακόμα περιμένει να βρεθούν οι ένοχοι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ...

    Η.Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μια πολύ ύποπτη αυτοκτονία. Ούτε ο πιο χαζός δε πιστεύει ότι κάποιος θα αυτοκτονούσε γιατί θα διασύρονταν άδικα τ' όνομα του. Ειδικά κάποιος Πασόκος υπουργός δε μπορεί να έχει τέτοια ευθιξία. Ήταν υπουργός και βουλευτής σε εγκληματικές κυβερνήσεις ο διασυρμός θα το πείραζε?

    Μπορεί και να είναι η φαντασία μου αλλά δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν σε 10 χρόνια μάθουμε ότι είχαν αποφασίσει να του φορτώσουν πολλά και να το κλείσουν φυλακή για τα μάτια του κόσμου. Ήταν δηλαδή απο τους λιγότερου σημαντικούς που θυσιάζονται εύκολα. Αυτός απείλησε πως θα μιλήσει και τότε του είπαν ν αυτοκτονήσει για να σωθεί η οικογένεια του.

    Η φαντασία μου είναι μάλλον πιο ρεαλιστική από τη πιθανότητα να βρέθηκε αθώος πρωην Πασοκος υπουργός που δεν άντεχε το διασυρμό κι αυτοκτόνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε που τώρα που είναι νεκρός μπορεί να κατηγορηθεί για όλα τα σκάνδαλα από το χρηματιστήριο το βατοπαίδι τη siemens τον ΟΣΕ, τα υοπβρύχια και μερικά μελλοντικά και να διαλευκανθούν έτσι όλα. Να αποδωθεί δικαιοσύνη βρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση