GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φοβερά δύσκολο εγχείρημα οι μεταρρυθμίσεις»

«Φοβερά δύσκολο εγχείρημα» χαρακτηρίζει ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο γερμ...

«Φοβερά δύσκολο εγχείρημα» χαρακτηρίζει ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο γερμανός πολιτικός εξηγεί ότι «το νέο εδώ είναι ότι πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή. Εγώ το συγκρίνω με τις μέλισσες: αν ξέρουν προς τα πού να πετάξουν, τότε φέρνουν το μέλι στην κυψέλη. Ας ελπίσουμε ότι έτσι θα γίνει και στην Ελλάδα».
Ο κ. Φούχτελ σημειώνει ότι όλοι κοιτάζουν προς την τρόικα και «δεν ρίχνουν μια ματιά στη μεταρρύθμιση που άρχισε στο σύστημα Υγείας, καθώς και στην τοπική διοίκηση. Μόνο τέτοιες ενέργειες δίνουν ώθηση στο μεταρρυθμιστικό κίνημα και δείχνουν ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την υλοποίηση των προγραμμάτων».
Ο υφυπουργός που έχει χαρακτηριστεί ως εντεταλμένος της Α. Μέρκελ για την Ελλάδα, δηλώνει ότι «η καγκελάριος ενημερώνεται από τον ίδιο με ειδική αναφορά για την εξέλιξη των ελληνογερμανικών σχέσεων μια φορά την εβδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση