GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ: Θετικό γεγονός η επίσκεψη Μέρκελ

«Η επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ ήταν ένα θετικό γεγονός ως μέρος της διαδικασίας πολιτικής αναδιαπραγμάτευσης σε πολιτικό επίπεδο με του...

«Η επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ ήταν ένα θετικό γεγονός ως μέρος της διαδικασίας πολιτικής αναδιαπραγμάτευσης σε πολιτικό επίπεδο με τους εταίρους μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, σχετικά με την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελάριου.
Όπως επίσης σημειώνει, η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι η ψήφιση του πακέτου μέτρων και η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, πρέπει να οδηγήσει σε μια οριστική συμφωνία – πολιτική δέσμευση παραμονής της χώρας στο ευρώ που θα περιλαμβάνει:
• Την πλήρη καταβολή της δόσης των 31,5 δις.
• Τη χρονική επιμήκυνση.
• Τη μη περαιτέρω αύξηση του τμήματος του πακέτου που αφορά σε μισθούς-συντάξεις-επιδόματα.
• Την ένταξη της ρήτρας αντικατάστασης από όλα εκείνα τα οποία θα προκύπτουν ως προϊόν εσόδων.
• Τη μη εξαίρεση της χώρας από πρωτοβουλίες που θα ληφθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση της κρίσης.
• Την ενίσχυση της χώρας με αναπτυξιακές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ύφεσης , την καταπολέμηση της ανεργίας και την στοχευμένη υποστήριξη σε όσους διαβιούν σε μεγάλη φτώχεια.
Η θέση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης ότι η χώρα δεν χρειάζεται να διαπραγματεύεται και να διαβουλεύεται με τους εταίρους δείχνει ότι αποκλειστικό ενδιαφέρον αυτών των δυνάμεων είναι η αλίευση ψήφων διαμαρτυρίας και τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση