GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ”Ποιος είναι ο αμαρτωλός;”

Ποιος είναι ο αμαρτωλός; Το παιδί που κλέβει ή εμείς που το φέραμε σ’ αυτή τη θέση ;, αναρωτήθηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε συν...


Ποιος είναι ο αμαρτωλός; Το παιδί που κλέβει ή εμείς που το φέραμε σ’ αυτή τη θέση ;, αναρωτήθηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Ο Αρχιεπίσκοπος, στη συνέντευξή του, διηγήθηκε μια συγκινητική ιστορία ενός μικρού παιδιού που πιάστηκε να κλέβει τα κεριά μιας εκκλησίας.
Ο λόγος; Δεν έχουμε φως στο σπίτι … και παίρνουμε τα κεράκια, τα κάνουμε ματσάκι και τα βάζουμε στο τραπέζι και τα ανάβουμε, για να διαβάζουμε με τον αδερφό μου, απάντησε το παιδάκι, σύμφωνα με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος κατέληξε:
Ποιος είναι ο αμαρτωλός; Το παιδί που κλέβει ή εμείς που το φέραμε σ’ αυτή τη θέση;

Πηγή:romfea.gr

1 σχόλιο

  1. Ρίξτε μια ματιά στην παράγραφο

    "Δεν το είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος ούτε κανένας άλλος δικός μας Μητροπολίτης αλλά είχε πει επιγραμματικά ο Βραζιλιάνος Αρχιεπίσκοπος ~Dom Helder Camara:
    «όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή…»

    που περιέχεται στο παρακάτω άρθρο:

    http://piperopoulos.blogspot.com/2012/10/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση