GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ η έννοια νομιμότητα δεν υφίσταται»

Για άγνοια της έννοιας «νομιμότητα» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σχολιάζοντας την ανακο...

Για άγνοια της έννοιας «νομιμότητα» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, για τα τελευταία γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα και στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
«Για τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς η έννοια “νομιμότητα” δεν υφίσταται, την οποία επιμελώς αποφεύγει σε κάθε ανακοίνωσή του, όπου μονότονα επαναλαμβάνει τα ίδια αβάσιμα επιχειρήματα. Αλλά αν μη τι άλλο αποτελεί μνημείο θρασύτητας να εξαπολύει κατηγορίες το συγκεκριμένο κόμμα για… ανοχή στις «μαφίες» που δρουν στον Άγιο Παντελεήμονα, αφού προηγουμένως αντιδρούσε και εξακολουθεί να αντιδρά στην επιχείρηση “Ξένιος Ζευς” στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως ακριβώς αντιδρά η Χρυσή Αυγή, σε μία παράδοξη σύμπλευση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του υπουργείου.
Και επισημαίνεται, πως «για τον ίδιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να τάσσεται ανερυθρίαστα με όσους συμπλέκονται στους δρόμους, από το ένα άκρο του πολιτικού συστήματος εναντίον του άλλου. Να υπενθυμίσουμε στους ανιστόρητους ότι αυτό ακριβώς συνιστά τον κίνδυνο για επανάληψη των φαινομένων τύπου Βαϊμάρης, από τους εξτρεμιστές του πολιτικού συστήματος».
«Ο ελληνικός λαός, με την ωριμότητα που επιδεικνύει, απαιτεί την επιβολή της νομιμότητας προς πάσα κατεύθυνση. Και αυτό θα πράξουμε, αδιαφορώντας για τους αμετανόητους νοσταλγούς ολοκληρωτικών καθεστώτων που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα ή για τους πολιτικούς μέντορες των πάσης φύσεως “μπαχαλάκηδων”», καταλήγει το σχόλιο του υπουργείου.

1 σχόλιο

  1. ΣΩΣΤΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση