GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: «Έρχονται» βροχές

Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες σε περιοχές του Κεντρικού και Βορείου Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς, της Θ...


Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες σε περιοχές του Κεντρικού και Βορείου Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας και πιθανόν πρόσκαιρα της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις, ενώ το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στην Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση