GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να ληφθούν αποφάσεις για περισσότερη αλληλεγγύη στην Ε.Ε.»

Την αναγκαιότητα να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που ανέλαβαν προς όφελος της ανάπτυξης, υλοποιώντας τις αποφάσεις του περασμένου Ιουνίου, υπο...

Την αναγκαιότητα να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που ανέλαβαν προς όφελος της ανάπτυξης, υλοποιώντας τις αποφάσεις του περασμένου Ιουνίου, υπογράμμισε η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες πριν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές ζήτησαν να ληφθούν αποφάσεις για «περισσότερη αλληλεγγύη» και να εφαρμοστούν το ταχύτερο δυνατόν οι δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο Σύμφωνο για την Ανάπτυξη και τις θέσεις απασχόλησης.
Οι σοσιαλιστές ηγέτες επέμειναν ακόμη στην ανάγκη προώθησης μέτρων υπέρ των νέων ανέργων, αλλά και να δρομολογηθεί ο φόρος επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

1 σχόλιο

  1. ΣΟΚ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 5,5% ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ !
    ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    Η ΝΔ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ 10%.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΟΝΝΝΕΔ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΣΥΡΙΖΑ: 30,5%

    ΝΔ 27%

    Χρυσή Αυγή 14%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 6,5%

    ΠΑΣΟΚ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 5,5%

    Δημιουργία Ξανά 1%

    Οικολόγοι Πράσινοι 1%

    ΛΑΟΣ 0,5%

    Άλλο Κόμμα 1,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση