GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Θυμίζω σε όλους ότι… ξέρω να σηκώνω βάρη!

Με επιθέσεις κατά πάντων και κυρίως κατά των επικριτών του ξεκίνησε την ομιλία του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Βενιζέλος: «Η...


Με επιθέσεις κατά πάντων και κυρίως κατά των επικριτών του ξεκίνησε την ομιλία του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Βενιζέλος:
«Η επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της πολιτικής σταθερότητας, μέσα στην πιο κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε:
«Αν κάποιοι νομίζουν ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ βοηθούν την κυβέρνηση, είναι απλώς ανόητοι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ θα κλονίσουν την κυβερνητική σταθερότητα, είναι πονηροί, αλλά θα αποτύχουν.
Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να χτυπήσουν εμένα, τους θυμίζω ότι ξέρω να σηκώνω βάρη στο όνομα της χώρας και της παράταξης με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Με απόλυτη διαφάνεια και με όπλο την αλήθεια που σαρώνει κάθε συνομωσιολογία, και κάθε χυδαιότητα.
Σχετικά με το θέμα της λίστας Λαγκάρντ ο Βενιζέλος ανέφερε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:
«Πρότεινα, το περιβόητο υλικό της Ελβετίας να σταλεί αμέσως στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Αυτό πρέπει να είναι πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας.
Λυπάμαι ειλικρινά γιατί σε μία στιγμή που η παράταξη έχει ανάγκη συσπείρωσης, κάποιοι που ήταν εδώ και καιρό ουσιαστικά εκτός παράταξης, βιάστηκαν να χαρούν και να διαχωρίσουν τη θέση τους. Κάποιοι με τεράστια προσωπική ευθύνη για την πολιτική διαχείριση της κρίσιμης περιόδου του 2009-2010. Είναι προκλητικό πραγματικά να «ζητούν τα ρέστα» και να διεκδικούν την εκπροσώπηση του δήθεν νέου και άφθαρτου αυτοί που μετείχαν στο πιο σκληρό πυρήνα της κομματικής και κυβερνητικής εξουσίας.
Το μέλλον της παράταξης εξαρτάται από το μέλλον της χώρας. Και το μέλλον της χώρας εξαρτάται σε κρίσιμο βαθμό από την ύπαρξη, την αντοχή και την πολιτική στάση αυτής της παράταξης.
Πρέπει να περάσουμε τον κάβο των μέτρων με τρόπο που δίνει προοπτική στη χώρα. Χρειάζεται υπομονή και αντοχή για να αντέξει και ο λαός και το έθνος.
Στη συνέχεια ανέφερε ο κ. Βενιζέλος κατά την ομιλία του:
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, η χώρα ζει σε συνθήκες αγωνίας. Η εκκρεμότητα για την επόμενη φάση διαρκεί ήδη μήνες -γιατί είχαμε μακρά προεκλογική περίοδο- και δυστυχώς παρατείνεται.
Δεν έγινε δεκτή η πρότασή μας να θέσουμε εξαρχής το ζήτημα της παράτασης και του πολιτικού πλαισίου πριν εξειδικεύσουμε τα μέτρα σε δύο φάσεις, ανά διετία.
Δεχθήκαμε να στηρίξουμε τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού. Να δηλώσουμε την απόφαση τη χώρας να λάβει μέτρα 11,5 δισ. ευρώ και μετά να ζητήσουμε την παράταση και τα αντίβαρα, κοινωνικά και αναπτυξιακά.
Τώρα, έχουμε φθάσει στο σημείο να πρέπει να συμφωνήσουμε για μέτρα ύψους 14,5 δισ. ευρώ και πιθανώς για ακόμα περισσότερα, μέχρι το τέλος της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής.
- Xωρίς να έχει συμφωνηθεί η ουσιαστική παράταση που θα επιτρέψει το «άπλωμα» των μέτρων ώστε αυτά να είναι πραγματικά πιο ήπια.
- Χωρίς να έχει συμφωνηθεί η πλήρης και άμεση εκταμίευση της επόμενης δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.
- Χωρίς να έχει συμφωνηθεί ένα ολοκληρωμένο κοινωνικό πακέτο με αξιοποίηση κοινοτικών πόρων.
- Χωρίς να έχει συμφωνηθεί ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πακέτο που θα στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά την πραγματική οικονομία, θα ανακόψει την ανεργία, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις.
- Χωρίς να έχει συμφωνηθεί η βιωσιμότητα του χρέους με τη μείωση που είναι και αναγκαία και εφικτή με τους τρεις τρόπους που έχουμε προτείνει κατ’ επανάληψη και δεν δημιουργούν πρόβλημα σε άλλες χώρες και τους φορολογούμενους τους.
Τώρα βρισκόμαστε, δυστυχώς, μέσα στις αντιφάσεις του ευρωπαϊκού και διεθνούς συσχετισμού.
Εμείς, η Ελλάδα, βιαζόμαστε, γιατί κάθε μέρα που περνάει είναι βλαπτική για την οικονομία, την κοινωνία, τη δημοκρατία. Η Γερμανία έχει το δικό της χρονοδιάγραμμα. Δεν βιάζεται. Προφανώς, θέλει να διαχειριστεί συνολικά τα ζητήματα όλων των χωρών που είναι εντεταγμένα σε προγράμματα στήριξης. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει ότι χωρίς να είναι διασφαλισμένη αριθμητικά η βιωσιμότητα του χρέους μιας χώρας δεν μπορεί να χρηματοδοτεί προγράμματα στήριξης. Κρίσιμες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπως αυτή για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απευθείας από το EFSF, ακυρώνονται στην πράξη, με πρωτοβουλία των υπουργών Οικονομικών τριών χωρών: Γερμανίας, Ολλανδίας, Φινλανδίας. Οι αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου είναι ένας παράγοντας που αντί να επιταχύνει φοβάμαι ότι επιβραδύνει τις εξελίξεις. Μέσα σε αυτή τη ρευστή και αβέβαιη κατάσταση, η Ελλάδα πιέζεται να μεγαλώσει το πακέτο των μέτρων για να ταιριάξουν οι αριθμοί. Αυτοί όμως εξαρτώνται όλοι από το αν υπάρχουν θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης και ακυρώνονται όλοι όταν η ύφεση είναι μεγαλύτερη από αυτήν που προβλέπεται. Το έχουμε ζήσει αυτό πολλές φορές.
Όσο μεγαλώνει το πακέτο των μέτρων και όσο τα κονδύλιά του μεταφέρονται σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και φορολογικές επιβαρύνσεις των δηλωμένων εισοδημάτων και όχι των αδήλωτων, κινδυνεύουμε να χάσουμε το στόχο.
Στόχος είναι να μην έχουν τα μέτρα οριζόντιο ή αντίστροφα ανάλογο χαρακτήρα σε βάρος των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων.
Στόχος είναι να καλυφθεί σημαντικό τμήμα των μέτρων από την περικοπή των δαπανών των υπουργείων.
Τώρα, είμαστε στο σημείο να έχουμε συμφωνήσει οι τρεις αρχηγοί στους βασικούς άξονες ενός πακέτου που είχαμε πει ότι πρέπει να εξειδικευτεί ώστε να διατηρηθούν τα στοιχεία που το καθιστούν κοινωνικά ισορροπημένο και εφαρμόσιμο.
Και αντί για αυτό, έχουμε μία συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Υπάρχουν, μαθαίνουμε, μεγάλες αποστάσεις που πρέπει να γεφυρωθούν. Μπορεί αύριο να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα νέο πακέτο, άλλης σύνθεσης, από αυτό που είχαμε συμφωνήσει ότι χρειάζεται βελτιώσεις.
Είμαστε υπεύθυνη δύναμη. Είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας της κυβέρνησης, αλλά πρωτίστως της χώρας, της οικονομίας και της κοινωνίας.
Δεν έχει νόημα να πετύχει η εγχείριση και να πεθάνει ο ασθενής. Δεν έχει νόημα να λάβουμε μέτρα σκληρά και επώδυνα και μετά από τρεις μήνες να κληθούμε να πάρουμε και άλλα, επειδή θα υπάρχει βαθύτερη ύφεση ή υστέρηση εσόδων.
H θέση μας είναι καθαρή:
- Εάν δεν υπάρχει μία ολοκληρωμένη συμφωνία με τους εταίρους,
- εάν δεν κλείσει όλο το πακέτο οριστικά ώστε να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτό είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων,
- εάν δεν έχει διασφαλιστεί η παράταση για δύο χρόνια με ουσιαστικό περιεχόμενο, ώστε τα μέτρα να «απλωθούν» και να είναι πράγματι ηπιότερα,
- εάν δεν φαίνεται στον κόσμο ότι τηρούνται τα ελάχιστα όρια για τους ανάπηρους, τις συντάξεις του ΟΓΑ, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, την πραγματικά δίκαιη και όχι ισοπεδωτική φορολόγηση των αυτοαπασχολουμένων, τις εργασιακές σχέσεις με αιχμή τις αποζημιώσεις,
- εάν δηλαδή δεν φαίνεται ότι υπάρχει δίκαιη κατανομή του βάρους,
- εάν δεν διασφαλιστεί ρήτρα αντικατάστασης που να λειτουργεί θετικά, ως ανακούφιση και όχι αρνητικά ως απειλή για την ελληνική οικονομία και τους πολίτες,
- εάν δεν διασφαλιστεί ότι ανοίγει η συζήτηση για την περαιτέρω μείωση του χρέους με τους τρόπους που είπαμε,
- εάν δηλαδή δεν διαμορφωθεί το κοινωνικό και το αναπτυξιακό πακέτο ως αντίβαρο στο πακέτο των μέτρων,
τότε τα μέτρα δεν μπορούν να έλθουν για ψήφιση στη Βουλή.
Αυτά πρέπει να εμφανιστούν στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής, μιας ολοκληρωμένης εθνικής αφήγησης, και να συνδεθούν με ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, για το οποίο ολοκληρωμένες προτάσεις έχει υποβάλει μόνο το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες. Και περιμένω, μετά την επιστολή μου στην Κ.Ο., τις δικές σας συμβολές για την εξειδίκευση αυτού του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης.
Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά ότι όλα αυτά που λέω είναι απολύτως αναγκαία, αλλά και δύσκολο να επιτευχθούν. Πρέπει όμως να επιτευχθούν για να βγει η χώρα από την περιδίνηση οριστικά.
Πρέπει, συνεπώς, τώρα να αναληφθούν οι αναγκαίες εθνικές πολιτικές πρωτοβουλίες. Δεν έχουμε χρόνο.
Ο Πρωθυπουργός έχει αναλάβει να κάνει τις δικές του επαφές με τους ομολόγους τους. Και τον στηρίζουμε. Οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που μετέχουμε την κυβέρνηση πρέπει να είμαστε έτοιμοι –και προσωπικά είμαι- να κάνουμε όλα τα αναγκαία κοινά διαβήματα στους εταίρους μας για να θέσουμε διεθνώς το ελληνικό ζήτημα σε όλες του τις διαστάσεις. Να πούμε την αλήθεια. Η αντιπολίτευση, και ιδίως η Αξιωματική Αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να κληθεί, να ενημερωθεί και να βοηθήσει. Τυχόν άρνηση θα είναι δική της ευθύνη απέναντι στον λαό και τον τόπο. Το ελληνικό ζήτημα δεν είναι πλέον ένα ζήτημα δημοσιονομικό. Είναι κοινωνικό, πολιτικό, θεσμικό, για να μην πω και γεωπολιτικό, στο σημείο που βρίσκεται η χώρα και στο σημείο που βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή.
Πρέπει να καταλάβουν οι εταίροι μας ότι είναι άλλο πράγμα η οικονομική στήριξη και η δημοσιονομική προσαρμογή και άλλο πράγμα η οικονομική, κοινωνική και πολιτική τιμωρία της χώρας.
Έξι συνεχή χρόνια ύφεσης, δυσθεώρητη ανεργία, δραστική μείωση των εισοδημάτων, αδυναμία των τραπεζών να παρέμβουν ουσιαστικά για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας, εκφασισμός της κοινωνίας, κρίση πολιτικής και δημοκρατικής εμπιστοσύνης.
Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πρέπει να το καταλάβουν. Έχουν υποχρέωση ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και βεβαίως αυτό δεν εξαντλείται μόνο σε πακέτα στήριξης. Πρέπει όλο το πλαίσιο να είναι ορθολογικό, λειτουργικό, εφαρμόσιμο.
Η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει όλη την προσπάθεια, να πάρει όλα τα αναγκαία διαρθρωτικά μέτρα. Με γενναιότητα. Για το κράτος, για τη δημόσια διοίκηση, για την ανταγωνιστικότητα. Για να γίνει η Ελλάδα, όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, ένα κανονικό κράτος, μία κανονική οικονομία, μια κανονική κοινωνία.
Οι Έλληνες, παρά την αγωνία τους και παρά το φορτίο που σηκώνουν, είναι έτοιμοι να κάνουν και τις τελευταίες θυσίες ενός πακέτου που θα είναι όμως εντεταγμένο μέσα σε ολοκληρωμένο ένα πλαίσιο.
Μέσα σε ένα πλαίσιο που αλλάζει το διεθνές κλίμα για την Ελλάδα. Που δεν διώχνει τους επενδυτές.
Που επιτρέπει τις ιδιωτικοποιήσεις.
Που δεν αναπαράγει την αβεβαιότητα με θανατηφόρες φράσεις, όπως έχω πει, του τύπου «θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά πρέπει να κάνει όλα όσα έχει υποχρέωση να κάνει».
Είναι έτοιμοι οι Έλληνες να κάνουν τις τελευταίες θυσίες μέσα σε ένα πλαίσιο, καθαρό, σταθερό, οριστικό.
Πιστεύω πάρα πολύ στην ανάγκη αυτού του εθνικού πολιτικού διαβήματος, του κοινού, του αποφασιστικού, του πειστικού. Πιστεύω ότι θα καταλάβουν ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και θα επιτρέψουν να πορευθούμε προς το μέλλον, προς την οριστική έξοδο από την κρίση και την περιδίνηση. Γιατί η επίλυση του ελληνικού προβλήματος, που είναι μικρό πρόβλημα για την Ευρωζώνη, μπορεί να είναι η αρχή της λύσης του συνολικού προβλήματος της Ευρωζώνης.
Σας ευχαριστώ πολύ.

15 σχόλια

  1. και εκει που σηκωνει το βαρος....μπιααααχχχχ, γεμισε το σοβρακο με σκ@τ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΑΓΓΕΛΕ δεν σου παει αστο καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ

    ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΟΪΔΑΡΕ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ PROTON BANK,
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ BMW ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΡΕ ΦΑΦΛΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος κρύβει τη λίστα με τις... πισίνες;...
    Και όμως υπάρχει, στα συρτάρια του υπουργείου Οικονομικών, άλλη μία λίστα για την οποία ουδείς ομιλεί και ουδείς την έχει αναζητήσει.

    Πρόκειται για τη λίστα με τις αδήλωτες πισίνες των βορείων προαστίων, της Μυκόνου, του Λαυρίου και άλλων δέκα περιοχών της Ελλάδας, οι οποίες μάλιστα εντοπίσθηκαν με το σύστημα της Goοgle Earth, αλλά ουδέποτε μάθαμε τελικά ποιοι ήταν αυτοί που είχαν πισίνες... μυστικές και αφορολόγητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Θλίψη...

    +______________________________+
    Μαύρη μέρα η σημερινή γιατί θυμίζει την άνοδο στην Εξουσία
    του GAP.

    Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια ένας πολιτικός απατεώνας με μερικούς "κολλητούς" του αφού είπαν ψέμματα στον Ελληνικό λαό, κέρδισαν τις εκλογές του Οκτώβρη του 2009.

    Ο ψεύτης GAP μαζί με τους κηπουρούς του χρεοκόπησαν τη χώρα και μας έριξαν στα δίχτυα του Δ.Ν.Τ.

    Αυτός ο άνθρωπος....δυστυχώς ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος, γιατί στην Ελλάδα συλλαμβάνονται μόνο οι κακομοίρηδες και όσοι δεν ασχολούνται με την πολιτική.

    Ίσως ο ιστορικός του μέλλοντος γράψει την αλήθεια γιατί έπρεπε η Ελλάδα να σβηστεί από τον χάρτη και ποιο ρόλο έπαιξε ο GAP.

    Τρία χρόνια πέρασαν από τις εκλογές που ανέδειξαν το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα στην Ελλάδα.


    Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη στις 4 Οκτωβρίου το 2009.
    Πεντακομματική ήταν η Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% (91 έδρες), Κ.Κ.Ε. 7,54% (21 έδρες), ΛΑ.Ο.Σ 5,63% (15 έδρες) και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% (13 έδρες) να την αποτελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "MICHELIN ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΤΑΡΕΙ".ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΟΥΤ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΑΣ.ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΛΗΣΤΕ
    ΑΧΟΡΤΑΓΕ.ΝΟΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΟΣΜΟ,ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ .ΤΟΣΟΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μια που λεμε για λιστες..

    το πασοκ ηταν και ειναι το κομμα

    του φοροφυγα
    του καταπατητη
    του λαδιαρη
    του εκβιαστη
    του μπαταχτση
    του κωλομαγκα
    της φτηνης πουτανας
    του τραπεζιτη
    του δημοσιογραφου
    της θειας της αγαθως
    του καναλαρχη
    του λαμογιου
    του κουστουματου τιποτα
    του ευρωλιγουρη
    της κατοχου μαστερακι
    της στελεχαρας
    του λυσσασμενου να ανεβει κοινωνικα
    του κομπλεξικου παπαρα
    της υστερικης λιγδιαρας
    του φοβισμενου
    του γερομαλακα
    του γυφτου που παιρνει ευρωπαικα προγραμματα
    της οικογενειας παπανδρεου


    βαγγελα εσενα δεν σε χωραει καμμια λιστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδα αυτό το Τσαρλατάνο τον πρώην υπουργό κεφαλοκυνηγο τον Ελλήνων Μπενυ που είναι και ΑΝΤΊ-συνταγματολόγος στο ΜΕΚΑ εχθές και έλεγα πόσο μαλάκες πέραν ακόμα τους Έλληνες αυτός ο παρλαπίπας και καλά τα καμένα μυαλά των εμβδομηταριδων ΠΑΣΟΚΟΝ που ήταν όλοι στο δημόσιο ,τους νέους νομίζει ότι τους ψήνει να τον πιστέψουν;

    1)σιντί έστειλε η ΛΑΚΑΡΤ , αυτοί τα έκαναν στικακια ,για προσθεαιρεσης ονομάτων…

    2) Θέλουν ΟΛΟΙ να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ!!! Καλά τόσο μαλάκες μας περάνε; Τέτοια Τσόντα δεν θα έβλεπες πια έπαιζε πρωταγωνίστρια;!!!

    3) Το σιντί ναι είναι παράνομο με το γράμμα του νόμου , όμως δεν πας το σιντί στο δικαστήριο ,αλλά το νόμιμο υλικό που θα βρεις, αν βρεις= ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ , αυτό θα καλεστούν να κρίνουν οι τίμιοι δικαστές ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..Παράδειγμα παράνομα τράβηξα ένα φόνο , ο δικαστής θα πει γιατί το τράβηξα; Η θα δικάσει τον φονιά;;;

    3) Και όλοι αυτοί μπορούν με μια τροπολογία να καταδικάζουν έναν ΛΑΟ και δεν μπορούν με ένα κώλο νόμο να στείλουνε τους φονιάδες –κλέφτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ στη ΦΥΛΑΚΗ;

    4) Το σιντί της ΛΑΚΑΡΤ είναι ήδη στα χέρια κάποιων εντίμων Ελλήνων και θα περιμένουνε να δούνε τι στικακια θα κυκλοφορήσουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ, αν τολμήσουνε να τα κουκουλώσουν , θα αρχίσουν οι εκκαθαρίσεις οι πραγματικές εκκαθαρίσεις τα πραγματικά ισοδύναμα..

    ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΏΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥΣ,, ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.. ΚΥΝΗΓΆΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΎ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΥΣ .

    Υ.Γ κανείς άλλος για να τον διορίσουμε στην ΕΡΤ ΥΠΆΡΧΕΙ; ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ-ΣΑΜΑΡΑΚΗ- ΒΕΝΙΖΕΛΑΚΗ; ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ;

    Η Ο.Π.Λ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Το ''ξέρω να σηκώνω βάρη'' μόνο όταν το λες στον Λαυρεντιάδη ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κραταει βάρη και δεν κλατάρει...

    (φοράει λάστιχα Pirelli)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση