GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πήγαν στη Μονεμβασιά Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες;

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Οκτωβρίου επίσκεψη γνωριμίας 14 Βρετανών τουριστικών πρακτόρων, στο Δήμο Μονεμβασιάς...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Οκτωβρίου επίσκεψη γνωριμίας 14 Βρετανών τουριστικών πρακτόρων, στο Δήμο Μονεμβασιάς.
Αυτή η επίσκεψη έγινε για να γνωρίσουν οι Βρετανοί πράκτορες τις ομορφιές της Πελοποννήσου!
Η επίσκεψη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ταξιδιού γνωριμίας, που διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας και σε συνεργασία με το Sunvil Holidays, από 30 Σεπτεμβρίου ως 7 Οκτωβρίου.
Στο ταξίδι συμμετείχαν γραφεία, τα οποία ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τη δραστηριότητα τους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο. Στο κομμάτι του ταξιδιού που αφορούσε στη Λακωνία, η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας φρόντισε να προσφερθεί φιλοξενία για την παραμονή των Βρετανών πρακτόρων σε ξενοδοχεία κάθε πόλης στην οποία είχε προγραμματισθεί διανυκτέρευση. Η περιφέρεια Πελοποννήσου φρόντισε για την παρουσία ξεναγού που συνόδευσε την ομάδα των Βρετανών πρακτόρων σε όλο το ταξίδι.
Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με το πρόγραμμα, που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές, οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες, μετά την επίσκεψή τους στη Μάνη, έφτασαν στην περιοχή της Μονεμβασιάς στις 2 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για το τουριστικό προϊόν του Δήμου, από την υπεύθυνη επικοινωνίας Τουρισμού, Μαργαρίτα Μανούσου και ακολούθησε συζήτηση, με τη συμμετοχή και του πρόεδρου της Επιτροπής Τουρισμού, Χαράλαμπου Λύρα.
Το βράδυ παρατέθηκε δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπική γαστρονομία και στη συνέχεια φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Την επομένη μέρα, μετά τη ξενάγησή τους στην Καστροπολιτεία επισκέφθηκαν τον παραδοσιακό Νερόμυλο Ταλάντων, που λειτούργησε για το σκοπό αυτό, όπου τους προσφέρθηκε γεύμα με τοπικά προϊόντα από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο.
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα, πέρασαν από τα χωριά/τουριστικούς προορισμούς του Δήμου, Αρχάγγελο, Πλύτρα και Ελιά, για να αναχωρήσουν έπειτα για τη Σπάρτη, με πρώτο προορισμό το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση