GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ε. Τσαλιγοπούλου: Τι σκεφτόταν ο Γαϊτάνος;

"Μ' αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής! Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στ...


"Μ' αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής! Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στους δρόμους και βλέπω να πωλούνται παράνομα τα cd μας και μου έρχεται να πιάσω αυτούς τους μαύρους και να πάρω όλα τα cd και να τα σπάσω στο κεφάλι τους;", είχε δηλώσει -μεταξύ άλλων- ο Πέτρος Γαϊτάνος για τη Χρυσή Αυγή, στην εκπομπή του Μακεδονία TV, "Κορίτσια για σπίτι".
Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου ήταν πολλές, όπως και αυτή του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος μίλησε για "έναν αχταρμά γυφτοβυζαντινού μεικ απ"...
Στο περιοδικό ΕΓΩ και την Κατερίνα Μπούσιου, μίλησε για το θέμα και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία αναφέρει: "Δεν κατάλαβα ποτέ τι ήθελε να πει ο Πέτρος. Μα τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή που το είπε; Παρόλο που δεν παίρνω θέση γενικά στα πολιτικά, αυτό ήταν εξοργιστικό! Αν κάπου βρίσκω δικαιολογία σε αυτό είναι στο γενικότερο κλίμα πανικού που υπάρχει στην κοινωνία μας".

2 σχόλια

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ

    ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

    Α ΠΑΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΩΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ε, όχι και ατάλαντη η Τσαλιγοπούλου.
    Αλλά έτσι είναι, όταν ένας φασίστας προσπαθεί να προσβάλει με το ζόρι ανθρώπους με αισθητική, κουλτούρα και ταλέντο η γλώσσα του γίνεται οχετός.
    Ας μας αποδείξουν λοιπόν οι ακαλλιέργητοι φασίστες ποια είναι η κουλτούρα τους εκτός από να βρίζουν και να δέρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση