GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία στους δικαστές

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοινωνία των δικαστών και των εισαγγελέων η φημολογία ότι θα υπάρξει νέο μισθολόγιο, αποκλειστικά ...


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοινωνία των δικαστών και των εισαγγελέων η φημολογία ότι θα υπάρξει νέο μισθολόγιο, αποκλειστικά για τους δικαστικούς λειτουργούς.
Οι πρόεδροι των δικαστικών ενώσεων ολοκλήρωσαν τον κύκλο της ενημέρωσης των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, στους οποίους έθεσαν τις συνέπειες από τη δρομολογούμενη νέα μείωση των αποδοχών τους.
Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στις αποδοχές των δικαστών, αλλά, θεωρούν τις μειώσεις σχεδόν μονόδρομο, σύμφωνα με το real.gr
Κατά τη διάρκεια αυτών των επαφών, δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο, παράλληλα με τις νέες μειώσεις των αποδοχών των δικαστών να δρομολογηθεί και η σύνταξη νέου μισθολογίου, το οποίο θα είναι σε χαμηλότερα επίπεδα από το αυτό που ισχύει σήμερα.
Αύριο το μεσημέρι, οι πρόεδροι όλων των δικαστικών ενώσεων θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα διαλέξεων του Εφετείου Αθηνών.

7 σχόλια


  1. ΜΟΥΓΚΑ PRESS ΕΔΩ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai liga tous kovoun

    i pio ypertimimeni douleia einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα.
    Μην αρχίσετε να μου τα χώνετε πριν το σκεφτείτε!
    Μήπως πρέπει να το δούμε ακριβώς ανάποδα και να απαιτούμε να συνδεθεί και ο κατώτατος βασικός μισθός του απλού εργαζομένου και του ιδιωτικού τομέα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ με τον μισθό του προέδρου της βουλής;
    πχ το 1/8 του μισθού του προέδρου της βουλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να παρετε πακιστανους να σας δικαζουν με τη σαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 586 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΆΣΟΥΝ ..ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν περίμενα καλύτερη αντίδραση από τους "σεβαστούς" κατά τα άλλα δικαστές. Σήμερα βιώνουν αυτά που βιώνει καθημερινά ο πολίτης αυτής της χώρας και τους φαίνεται περίεργο.
    Σαν προστάτες του συστήματος δεν μίλησαν όταν έπρεπε, δεν αντέδρασαν όταν μπορούσαν και τώρα παρακαλούν τα αφεντικά τους για δικαίωση της τακτικής τους. Ξεχνούν βέβαια ότι τα αφεντικά τους, τους κατέταξαν στην κατηγορία των υπηρετών αιώνες πριν και τούς αντιμετωπίζουν ανάλογα Δεν μπορώ να φανταστώ τους δικαστές αυτούς δίπλα στο λαό κι άν ακόμη γίνει απορώ ποιος θα τους εμπιστευθεί. Ίσως οι δεσπότες με τούς στρατηγούς .Έχουμε πάρα πολλούς και μακάρι να τους δούμε σαν ομάδα συλλογικής διαμαρτυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση