GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Γ.Τράγκα επειδή το όνομά του είναι στη λίστα Λαγκάρντ

“Brothers, το είδαμε και αυτό!!!!! Επειδή διάβασα την «Λίστα Λαγκάρντ» και είδα το όνομα μου στον αριθμό ‘’εννιακόσια πενήντα τόσο’’ κατ...

afti einai i apantisi tou gtragka epeidi to onoma tou einai sti lista lagkarnt 1 315x236 300x224 Η απάντηση του Γ.Τράγκα επειδή το όνομά του είναι στη λίστα Λαγκάρντ“Brothers, το είδαμε και αυτό!!!!!
Επειδή διάβασα την «Λίστα Λαγκάρντ» και είδα το όνομα μου στον αριθμό ‘’εννιακόσια πενήντα τόσο’’ κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι όλη αυτή η ιστορία, δεν είναι … μόνο προϊόν υποκλοπής όπως αποφάσισαν τα γαλλικά και ιταλικά δικαστήρια, αλλά είναι ένα προϊόν , συρραφής ονομάτων και ενδεχομένως εκτεταμένης πλαστογραφίας. Κυρίως όμως είναι αναξιόπιστη. Και εξηγούμαι: (για να μην τρελαθούμε κιόλας)… Στη δεκαετία του ’90, πριν από 20 ακριβώς χρόνια, ξεκίνησα ως καταθέτης -αποταμιευτής στη τράπεζα Midland Αθηνών.
Η τράπεζα αυτή εξαγοράστηκε από την HSBC λίγο αργότερα. Το 2000-2001, δηλαδή πριν από περίπου 12 χρόνια(!) εγώ έπαψα να είμαι καταθέτης και πελάτης αυτής της τράπεζας. Τώρα λοιπόν ξαφνικά, ανακαλύπτω, ότι το 2012(!) είναι το όνομα μου μέσα σε μία «Λίστα» η οποία έκανε το γύρω των υπηρεσιών του κράτους, σε cd και στικάκια… Εάν μιλάμε για την ίδια λίστα….
Και αναρωτιέμαι: Πόσοι σ’ αυτή τη «Λίστα» είναι πρώην πελάτες όπως εγώ; Πόσοι και από ποιους είναι ‘’σφηνωμένοι’’; Και πόσων τα ονόματα έχουν ‘’συρραφεί’’ προκειμένου να εξυπηρετήσουν διάφορες σκοπιμότητες, πολιτικής και ηθικής σπίλωσης;… Άλλωστε, περνάμε τα όρια του γελοίου, όταν στη λίστα αναφέρεται και το όνομα αποβιώσαντος πολιτικού… Έχω αρχίσει μάλιστα να πιστεύω, ότι αυτό το θέμα κινήθηκε σκόπιμα απ’ έξω και για επικοινωνιακούς λόγους στο εσωτερικό της Ελλάδος. Και δεν αναφέρομαι στον περιοδικό που την δημοσιεύει. Πρόκειται για μία ιστορία που οι αποδέκτες της, ήξεραν εξ’ αρχής ότι δεν αποτελεί επίσημο απόσπασμα από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό αρχείο.
Γιατί η λίστα Φαλτσιανι, δεν είχε μόνο Έλληνες.
Επομένως θα μπορούσε κάποιος να πάρει και ονόματα από τον … Χρυσό Οδηγό(!), πριν παραδώσει CD ή στικάκι. Εδώ, αναφέρονται πρώην πελάτες προ δεκαετιών(!) αλλά και αποβιώσαντες(!)…. Ξέρω ότι ενοχλώ ΠΟΛΥ και ΠΟΛΛΟΥΣ τη τελευταία 3ετία…. Τους είναι δύσκολο να πιστέψουν, ότι ένας δημοσιογράφος-εκδότης- παραγωγός και επιχειρηματίας στον χώρο των ΜΜΕ- όπως η αφεντιά μου- μιλάει πολύ…..
Φιλιά ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ”

5 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!! Ο ΑΣΠΙΛΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ? ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΧΑΧΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. Η ΛΊΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ UBS, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ MIDLAND'S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, και εγώ είχα καταθέσει κάτι λεφτά σε ελληνική τράπεζα η οποία εξαγοράστηκε απο μία γαλλική που στη πραγματικότητα ήταν ελβετική και είχε τα αποθέματά της στη Αγγλία και τα ομόλογα της στις ΗΠΑ στο Fort Nox. Μετά πήραν τα κεφάλαια, τα πήγαν πάλι στη Γαλλία αλλά επειδή είχε απεργία εκείνη τη μέρα τα πήγαν πάλι στην Ελβετία. Τώρα και εγώ φοβάμαι ότι αυτή τη φορά δε θα τη γλυτώσω και το όνομα μου θα εμφανιστεί στη 2η λίστα Λαγκάρντ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άσε ρε χουντολαμόγιο τράγκα. έτισ εξηγείται η αντιπαπανδρεϊκή και "αντιμνημονιακή" υστερία σου...λαμόγιο ε λαμόγιο. αλλά μαλάκες ο "Γιωργάκης" αποδεικνύεται περισσότερο μάγκας απ` εσάς. λαμόγια, ε λαμόγια του κερατά. γι` αυτό λοιπόν τον ανατρέψατε πέρυσι και φέρατε τον "αναμάρτητο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασφαλως εχεις δικιο
    Αρχισε τωρα απο τα καναλια και τις εφημεριδες που εχεις προσβαση να καλυψης τον εαυτο σου και ολους τους υπολοιπους απατεωνες που μας κατακλεψαν και μας χρεοκωπησαν.
    Εξαλου δεν ειναι η πρωτην φορα.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση