GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την επόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο με τα μέτρα

Την ερχόμενη εβδομάδα, από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή, αναμένεται να εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτο...

Την ερχόμενη εβδομάδα, από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή, αναμένεται να εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα για τη λήψη της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.
Όπως προκύπτει από την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, το προγραμματισμένο νομοθετικό έργο έχει οριστεί έως την ερχόμενη Τρίτη, οπότε θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και θα κυρωθούν διακρατικές συμφωνίες.
Από Τετάρτη έως και την Παρασκευή η ημερήσια διάταξη παραμένει «ανοικτή», εν αναμονή της κατάθεσης του νομοσχεδίου με τη μορφή του κατεπείγοντος.

1 σχόλιο

  1. Έρχεται ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί αύριο στη δοξολογία του Αγ. Δημητρίου, την ώρα που με τα νέα μέτρα βάζει ταφόπλακα στον Ελληνισμό ! Πόσοι θα αντέξουν ; Πόσα παιδιά θα αντέξουν αυτή την σκληρή λιτότητα και τους μισθούς πείνας και τους αβάσταχτους φόρους ! Ντροπή του ! Ο λαός της Θεσσαλονίκης να τον περιφρονήσει ! Αίσχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση