GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρό μήνυμα του Πούτιν στον Ερντογάν

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ Η «Ρώσικη αρκούδα» άρχισε να δείχνει πως δεν αστειεύεται και δίνει απάντηση στα «νταηλίκια της Άγκυρας» με τις προσγειώ...

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Η «Ρώσικη αρκούδα» άρχισε να δείχνει πως δεν αστειεύεται και δίνει απάντηση στα «νταηλίκια της Άγκυρας» με τις προσγειώσεις αεροσκαφών που προέρχονταν από τη Μόσχα και την Αρμενία.
«Κανένας δεν θα μας πει και να ορίσει , σε ποιους και με ποιόν τρόπο θα πουλάμε όπλα. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό είναι το Συμβούλιο Ασφαλειας του ΟΗΕ. Οι αποφάσεις που λαμβάνουν κάποιες χώρες από μόνες τους δεν μας δεσμεύουν» δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας με σκληρό τρόπο στον Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δήλωσε πως δεν θα επιτρέψει μέσω του εναέριου χώρου της Τουρκίας την μεταφορά όπλων στη Συρία.
Την προηγούμενη εβδομάδα η Τουρκία είχε προσγειώσει στην Άγκυρα αεροσκάφος των αερογραμμών της Συρίας, προερχόμενο από την Ρωσία και ισχυρίζεται πως στις αποσκευές έχει βρει κούτες με όπλα που είχαν κατεύθυνση τη Δαμασκό.
Ο Πούτιν ουσιαστικά δηλώνει πως η Μόσχα θα συνεχίζει να προμηθεύει με όπλα τη Συρία όσο καιρό η Ρωσία θα στηρίζει τον Άσαντ χωρίς να δίνει καμία σημασία στις «μαγκιές» της Τουρκίας.
onalert.gr
filologos10.wordpress.com

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση