GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Δικαιοσύνη κατέστη ανενεργή»

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς του ότι δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα, προ...

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς του ότι δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χτεσινά επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο», όπου επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα το θεατρικό έργο «Corpus Christi».
«Ο κ. Δένδιας αποφάσισε χτες ότι το δεξιό είναι το φιλικότερο από τα άκρα που κατά τα άλλα αντιμάχεται, η Δικαιοσύνη κατέστη ανενεργή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
Και συνεχίζει: «Δεκάδες αστυνομικοί παρακολουθούσαν επί ώρες τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που βρέθηκαν χτες στο Θέατρο Χυτήριο σε ρόλο μπράβου, να βρίζουν χυδαία, να προπηλακίζουν, να επιτίθενται βίαια και να απειλούν, και ω του θαύματος, να καταφέρνουν εν τέλει τη ματαίωση της παράστασης και την απελευθέρωση συλληφθέντα στα έκτροπα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει επίσης ότι «στην Ελλάδα του 2012, και όχι σε κάποιο θεοκρατικό καθεστώς, μερικές δεκάδες μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και μια ομάδα βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής είναι δυνατό να επιβάλουν τη δική τους νομιμότητα, με το κράτος σε ρόλο εγγυητή της απρόσκοπτης δράσης του παρακράτους και του δικαιώματος στη λογοκρισία και τον φονταμενταλισμό».
Σε ιδιαίτερα έντονο ύφος η ανακοίνωση καταλήγει πως «αυτό που διακυβεύεται είναι αν η κυβέρνηση και η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσουν να επιτηρούν την κατάλυση της δημοκρατίας, με ή χωρίς προσχήματα, και αν το θρησκευτικό συναίσθημα θα επιβάλλεται διά νόμου  του νόμου των νεοναζί, που δεν φημίζονται για τη χριστιανική ηθική τους».

5 σχόλια


  1. ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ συριζα..ΛΗΓΜΕΝΑ!

    Οργισμένη ανακοίνωση νεολαίας των Βορειοηπειρωτών για το κομμούνι που είδε "φασιστικά σήματα".

    Τελικά όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή, το "φασιστικό" σήμα που κατήγγειλε χτες ο κομμουνιστής συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ ότι είχε πάνω του ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, δεν ήταν αλλο από την σημαία της αυτόνομης Βορείου Ηπείρου!


    Το γεγονός έπεσε στην αντίληψη της νεολαίας των Βορειοηπειρωτών που εξέδοσαν την εξής ανακοίνωση:

    "Στοχοποιούν αστυνομικό επειδή είχε τη σημαία της Βορείου Ηπείρου - Παραπέμπει σε φασιστικές ομάδες λέει ο καταγγέλλων συνδικαλιστής "ιατρός" της ΓΣΣΕ

    Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μια φορά η προσπάθεια κάποιων να ταυτίσουν τα ιερά σύμβολα της Βορείου Ηπείρου, όπως είναι η σημαία της αυτονομίας με τον δικέφαλο, με τον φασισμό και κάθε τι ακροδεξιό.

    Ο ιατρός και γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστας Καταρχιάς, κατήγγειλε στη σημερινή συνέλευση της ΓΣΕΕ, ότι ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που τον προσήγαγε χθες, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, δεν έφερε διακριτικά που παραπέμπουν στο εν λόγω Αστυνομικό Σώμα, αλλά «σε φασιστικές ομάδες» (!!!). Τα "φασιστικά" διακριτικά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία δεν είναι τίποτα άλλο από την σημαία της Βορείου Ηπείρου. Μας την απαγορεύουν οι Αλβανοί, μας την απαγορεύουν και οι Έλληνες όπως φαίνεται...
    Ε, όχι!
    Δεν γνωρίζουμε τι σχέση μπορεί να έχει ο αστυνομικός που στοχοποιεί ο κ. Καταρχιάς με "φασιστικές ομάδες", όμως όποιος "Καταρχιάς" θα προσπαθήσει να περιθωριοποιήσει το Βορειοηπειρωτικό ταυτίζοντας το με τον "φασισμό-ναζισμό" θα μας βρει απέναντί του!

    Μακάρι κάθε Έλληνας να βαστούσε στην καρδιά του την σημαία της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου!" καταλήγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ.
    "ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"?
    Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ?
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ "ΑΔΕΡΦΩΝ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΓΙΑΤΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ)ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
    Α ΡΕ. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΡΟΜΠΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει ότι ζει σε άλλη χώρα, λέει το υπ. Δημόσιας Τάξης: «Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει ότι ζει σε άλλη χώρα, παρότι διαψεύδεται από την ίδια την πραγματικότητα.

    Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προασπίσθηκε και θα συνεχίσει να προασπίζεται τη νομιμότητα και το δημοκρατικό μας πολίτευμα από τους ποικιλώνυμους εχθρούς του.

    Με την ευκαιρία διαμηνύουμε για μία ακόμη φορά σε κάθε άκρο ότι η Ελλάδα δεν είναι “ξέφραγο αμπέλι”.

    Άλλωστε, αποτελεί κακόγουστο ανέκδοτο να επικαλείται τη νομιμότητα ένα κόμμα το οποίο συστηματικά επικροτεί την κατάλυσή της»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Ρε τατσιόπουλε θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
    Αν είχα την ικανότητα και την δυνατότητα να κάνω μια θεατρική παράσταση που θα σε έβαζα γυμνό, από την ΠΙΣΩ πλευρά, να ασχολείσαι επί 2 ώρες με την τρυπίδα σου.

    Όλο το έργο θα σατίριζε τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που έχεις εκτοξεύσει όλα αυτά τα χρόνια, θα έβριζα τον πατέρα και τη μάνα σου χυδαία και θα έβαζα και τις δικές μου ΣΑΛΤΣΕΣ, γιατί η τέχνη ρε παιδί μου δεν γνωρίζει όρια.

    Άραγε δεν θα μου έκανες μήνυση και αγωγή μαζί, ζητώντας μου τα μαλλιοκέφαλά σου ,επειδή θα σε εξευτέλιζα ?

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ( γιατί πίσω από κάθε τέτοιο άνθρωπο κρύβεται, ένα ΠΑΠΑΡΙ) βρίζεις και χλευάζεις τα ιερά και όσια ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ των συνανθρώπων μας ?

    Γιατί ρε μισάνθρωπε, που ποιος ξέρει τι παιδικά χρόνια έχεις περάσει, βγάζεις τέτοιο μίσος για ΕΛΛΗΝΕΣ ?
    Από που τα παίρνεις ρε ΚΕΡΑΤΑ εσύ και οι όμοιοί σου ?


    Υ.Γ. Σέβομαι απεριόριστα τα πιστεύω όλων των θρησκειών, αλλά δεν γίνεται κάποιες θρησκείες να είναι πιο ΣΕΒΑΣΤΕΣ από τις άλλες, μέσα στην Ελλάδα.

    ΥΓ. Βρήκαν και τα κάνουν.
    Ας τολμούσαν επί ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ να κάνουν τέτοιες αηδίες.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση