GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το ρεσιτάλ της κοροϊδίας συνεχίζεται από την εγχώρια τρόικα»

Για ρεσιτάλ κοροϊδίας κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχετικά με τα νέα μέτρα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Το ρεσιτάλ της κ...

Για ρεσιτάλ κοροϊδίας κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχετικά με τα νέα μέτρα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Το ρεσιτάλ της κοροϊδίας συνεχίζεται από την εγχώρια τρόικα. Τα μέτρα αυτά, ακόμα και αν περάσουν από τη βουλή δεν πρόκειται να εφαρμοστούν ποτέ. Αντιθέτως θα σημάνουν το τέλος της μεταπολιτευτικής διαφθοράς και της ξενοκρατίας».

1 σχόλιο

  1. Μακελειό στη ΝΔ.
    Απειλούν με διαγραφές τους Νεοδημοκράτες τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ ! Μετά τη ψήφιση των μέτρων θα φαγωθούν Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί βουλευτές, καθώς και αυτοί της λαϊκής Δεξιάς, και θα επικρατήσουν αυτοί του πρώην ΛΑΟΣ και του πρώην σημιτικού πασοκ ( Διαμαντοπούλου, γυναίκα Πάγκαλου κλπ ). Ο Αντωνάκης- Κωλοτούμπας, ζηλώσας δόξαν ΓΑΠ, προδίδει τον Ελληνικό λαό, και διαλύει την Νέα Δημοκρατία, εξωπετώντας παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες.
    Ενδειχτικό της διάλυσης του κόμματος, εξαιτίας των νέων μέτρων, είναι η κινητοποίηση μόλις μερικών δεκάδων χειροκροτητών στον Άγ. Δημήτριο ( 20-30 νεολαίοι όλοι κι όλοι ), ενώ υπάρχουν διαλυτικές τάσεις στην ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ και ΔΑΚΕ, που θα γιγαντωθούν όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα ! Στις κάλπες τα ποσοστά ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ πολλοί ντρέπονται που είναι υποψήφιοι με αυτά τα κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση