GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν προστάτευαν με τον ίδιο τρόπο τους πολίτες και το πολίτευμα…

Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου Στην ευλογημένη και στο πέρασμα των αιώνων αιματοβαμμένη από αγώνες για τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ αυτή...


Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Στην ευλογημένη και στο πέρασμα των αιώνων αιματοβαμμένη από αγώνες για τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ αυτή γη, στην πόλη της Αθήνας όπου ακόμη δεσπόζει ο Παρθενώνας της Ακρόπολης υπενθυμίζοντας τον «χρυσό αιώνα» του Περικλή και το γεγονός ότι εδώ γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μου είναι εντελώς, μα εντελώς αδιανόητο, να δεχτώ – χωρίς σχόλιο – ότι αύριο Τρίτη 9 Οκτωβρίου οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ θα σχολιαστούν ανά την Υφήλιο ως «πικρή ένδειξη κατάλυσης της…Δημοκρατίας!»
Όχι κανείς δεν θα ήθελε, ούτε για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, να κινδυνεύσει η ασφάλεια της Γερμανίδας Καγκελαρίου κ Μέρκελ!!!
Αλλά δεν συνιστά αποδεικτικό Δημοκρατικής νοοτροπίας η απαγόρευση κάθε είδους συγκέντρωσης, πορείας και διαδηλώσεων στην Αθήνα αύριο…
Εγώ εμμένω σε προηγούμενη ερμηνεία μου, που ΔΕΝ εξαντλείται στη στήριξη της Συγκυβέρνησης Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ (Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη) από την επικείμενη επίσκεψη της κ Μέρκελ στην Αθήνα…
ΕΑΝ, επαναλαμβάνω, εάν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος ήταν να δείξει Ε<ΜΠΡΑΚΤΑ η πανίσχυρη γυναίκα-ηγέτης της Γερμανίας, της Ε.Ε. και της Υφηλίου την στήριξή της στον κ Σαμαρά και την «εγχώρια» τρόικα θα μπορούσε:
Να ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ και ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ (όπως έκανε και για το ολιγόωρο ταξίδι της στην Αθήνα) τον κ Σαμαρά στο Βερολίνο, να κλειστούν σε ένα από τα γραφεία της Γερμανικής Καγκελαρίας και μετά από μια τρίωρη «συνεργασία» να βγούνε ΜΑΖΙ μπροστά στους εκπροσώπους των Διεθνών ΜΜΕ και να ανακοινώσει η κ Μέρκελ ότι διαπίστωσε πως η Συγκυβέρνηση των τριών Κομμάτων και τριών Αρχηγών της Ελλάδας «βαδίζει σωστά και συνετά, πληροί κατά γράμμα τις υποχρεώσεις της, και για τους λόγους αυτούς ΕΧΕΙ την ΠΛΗΡΗ στήριξη της ιδίας και της χώρας της!…»
Αντίθετα οι ανακοινώσεις για πρωτοφανείς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ κινήσεων των πολιτών της Αθήνας, η κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών και η εφαρμογή δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, μαζί με την – μακριά από την Ελλάδα και τους Έλληνες – πιθανότητα να «κινδυνεύσει» η ασφάλεια της κ Μέρκελ ΚΑΙ εκθέτουν τη χώρα μας ΚΑΙ δεν νομίζω ότι συντρέχουν με τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οικονομικές ερμηνείες αυτής της επίσκεψης!…
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, αλλά εμείς είμαστε κοινοί θνητοί και δεν έχουμε πρόσβαση σε τέτοιου είδους πληροφορίες…
Μαθαίνουμε, όμως, ότι οσονούπω καταφθάνει στην Αθήνα και ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας κ Νταβούτογλου για «συζητήσεις» και από τα Διεθνή ΜΜΕ μαθαίνουμε ότι συνεχίζονται οι ανταλλαγές βλημάτων μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, μεταξύ Ισραήλ και Λωρίδας της Γάζας και το Ρωσικό αποβατικό NOVOCHERKASSK του οποίου οι πεζοναύτες παρήλασαν στη Λήμνο. συνεχίζει να πλέει σε ελληνικά χωρικά ύδατα…
Καλησπέρα σας με αγάπη…

2 σχόλια


  1. / ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ /
    Ξαναλέμε για τους ηλίθιους-Βίντεο:
    Απαγόρευση πορεία ΚΚΕ το 1999 όταν ήρθε ο Κλίντον.

    Δείτε το ξύλο που έφαγαν οι κομμουνιστές το 1999... όχι διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας αλλά για την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα.

    Η πορεία προς την Aμερικάνικη πρεσβεία είχε απαγορευθεί και όταν το ΚΚΕ θέλησε να προχωρήσει, έπεσε κλάμα... όπως και αύριο ; !

    epeisodia - o clinton stin athina 1999 Φόρτωση...7205
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη NsantO21 την 16 Μάρ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση