GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Καναδά ο Δ. Αβραμόπουλος

Επίσκεψη στον Καναδά θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος από τις 30 Οκτωβρίου. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ, που θα συνοδεύ...

Επίσκεψη στον Καναδά θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος από τις 30 Οκτωβρίου. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ, που θα συνοδεύεται από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και από ομάδα επενδυτών, θα έχει διμερείς συνομιλίες με τον Καναδό ομόλογό του Τζον Μπέιρντ.
Στο Μόντρεαλ, το οποίο είχε αδελφοποιηθεί με την Αθήνα επί δημαρχίας Αβραμόπουλου, ο Έλληνας ΥΠΕΞ θα παρακολουθήσει ένα οικονομικό φόρουμ γύρω από το επενδυτικό ενδιαφέρον των καναδικών επιχειρήσεων για την Ελλάδα.
O υπουργός Εξωτερικών την 1η Νοεμβρίου θα μεταβεί στην Οτάβα όπου θα έχει συνάντηση με τον Καναδό ομόλογό του Τζ. Μπέιρντ, με ατζέντα που αφορά στις ελληνοκαναδικές σχέσεις.
Την επομένη ο κ. Αβραμόπουλος θα βρίσκεται στο Τορόντο, όπου θα συναντηθεί με ομογενείς, ενώ παράλληλα θα έχει επαφές με έλληνες επιχειρηματίες της διασποράς, καθώς και με καναδούς επενδυτές, συμμετέχοντας σε οικονομικό φόρουμ που οργανώνεται από την καναδική τράπεζα RBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση