GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Νέα Υόρκη για το Ελληνικό Φόρουμ Επενδύσεων η Κεφαλογιάννη

Στη Νέα Υόρκη αναμένεται να φθάσει σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου να παραστεί στο πρώτο «Greek Investment...

Στη Νέα Υόρκη αναμένεται να φθάσει σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου να παραστεί στο πρώτο «Greek Investment Forum», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αμερικανική μεγαλούπολη, την ερχόμενη Τρίτη 9 Οκτωβρίου.
Το Ελληνικό Φόρουμ Επενδύσεων διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Αμερικανοελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Η κ. Κεφαλογιάννη θα μιλήσει με θέμα: «Ο τουρισμός, βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα». Κατά την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, η υπουργός θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ενδιαφερόμενους επενδυτές, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, ταξιδιωτικούς πράκτορες, με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και παράγοντες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση