GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάτη η απόφαση Άσαντ να χορηγήσει γενική αμνηστία

Η συριακή αντιπολίτευση απέρριψε την απόφαση του προέδρου ‘Ασαντ να χορηγήσει γενική αμνηστία, χαρακτηρίζοντάς την απάτη. Η αμνηστία α...

Η συριακή αντιπολίτευση απέρριψε την απόφαση του προέδρου ‘Ασαντ να χορηγήσει γενική αμνηστία, χαρακτηρίζοντάς την απάτη.
Η αμνηστία αφορά όλα τα εγκλήματα που διεπράχθησαν πριν από τις 23 Οκτωβρίου του 2012 με εξαίρεση εγκλήματα που έχουν διαπράξει «τρομοκράτες».
«Αυτή δεν είναι πραγματική αμνηστία. Ο Άσαντ αποφυλακίζει 100 και φυλακίζει 500», δήλωσε ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο διεθνής απεσταλμένος Λαχντάρ Μπραχίμι βρίσκεται στη Συρία σε μια προσπάθεια να επιτύχει προσωρινή εκεχειρία μεταξύ των ανταρτών και των κυβερνητικών δυνάμεων.
Αξιωματούχοι της συριακής κυβέρνησης έχουν δηλώσει ότι η Δαμασκός είναι υπέρ της πρότασης για εκεχειρία, αλλά δε θα καταθέσει τα όπλα παρά μόνον εάν η Δύση και οι σύμμαχοί της στον Κόλπο σταματήσουν να υποστηρίζουν τους αντάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση