GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λευκάδα: Η κρίση γέμισε τα σχολεία της πόλης – Οι γονείς επιστρέφουν στο νησί

Αυξάνονται οι μετεγγραφές μαθητών στα σχολεία της πόλης της Λευκάδας. Τουλάχιστον 10 με 15 νέες μετεγγραφές κατά μέσο όρο σε κάθε ...


Αυξάνονται οι μετεγγραφές μαθητών στα σχολεία της πόλης της Λευκάδας. Τουλάχιστον 10 με 15 νέες μετεγγραφές κατά μέσο όρο σε κάθε βαθμίδα εκαπαίδευσης και σε κάθε σχολείο από την αρχή της σχολικής χρονιας.
Έκκπληκτοι και οι διευθυντές των σχολείων παρακολουθούν τον πληθυσμό των σχολείων του ν΄αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, πρώτη χρονιά φέτος με τέτοιους ρυθμούς.
Ο κύριος όγκος αυτών των μετεγγραφών αφορά παιδιά που φοιτούσαν σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα και κυρίως της πόλης των Αθηνών. Το φαινόμενο για την ώρα δεν έχει επεκταθεί σε περιφερειακά σχολεία του νησιού και περιορίζεται στην πόλη της Λευκάδας που αν και επαρχιακή πόλη , διαθέτει όλες τις ανέσεις των μεγαλουπόλεων και κυρίως εκείνου της προσφοράς εργασίας, για τις οικογένειες των μαθητών, αναφέρει το thebest.gr
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι δύσκολα κανείς βρίσκει σπίτι προς ενοικίαση στην πόλη και εάν σταθεί τυχερός θα το πληρώσει ακριβά. Ο ρυθμός αύξησης των μαθητών δεν ανησυχεί για την ώρα, εάν όμως συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς ν΄αυξάνεται θα πονοκεφαλιάσει τόσο την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που με δυσκολία βγάζουν προγράμματα στα σχολεία λόγω των περικοπών, όσο και τον ίδιο τον δήμο της Λευκάδας που θ΄ αναγκαστεί ν΄αναζητήσει νέες αίθουσες διδασκαλίας.

2 σχόλια

  1. Λευκάδα, εκεί όπου ρέει μέλι και γάλα (και μίζαααα) Λευκάδα, το νησί της επαγγελίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση