GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Τα πρώτα ονόματα στη λίστα της Λαγκάρντ!..

Τεκτονικό σεισμό στο εγχώριο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα αναμένεται να προκαλέσει μια πιθανή δημοσιοποίηση των προσώπων που βρίσκο...

Τεκτονικό σεισμό στο εγχώριο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα αναμένεται να προκαλέσει μια πιθανή δημοσιοποίηση των προσώπων που βρίσκονται στην διαβόητη πλέον λίστα που παρέδωσε η Κριστίν Λαγκάρντ στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
΄Ηδη κυκλοφορούν αρκετά ονόματα, κορυφαίων ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και πολιτικών που συνδέονται με τις καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ – μέσω παρένθετων προσώπων, σύμφωνα τουλάχιστον με τα πρώτα στοιχεία.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Lykavitos.gr, μια τέτοια περίπτωση, αποτελεί η γυναίκα που βρίσκεται επικεφαλής στη λίστα και φέρεται να έχει καταθέσεις 500.000.000 εκατομμυρίων ευρώ στην UBS!
Η γυναίκα αυτή είναι καθηγήτρια στο επάγγελμα (συγγενής πασίγνωστου πολιτικού) και ασφαλώς δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσει αυτό το αμύθητο ποσό που εμφανίζεται στον λογαριασμό της!
Δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι γνωστός έλληνας επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου που έχει απασχολήσει αρνητικά την δημοσιότητα τα τελευταία δύο χρόνια.
Ενώ στις πρώτες θέσεις στην διαβόητη λίστα της Lagarde είναι γόνος πολύ μεγάλης οικογένειας του κατασκευαστικού τομέα, αν και ο ίδιος ακολουθεί διαφορετικό επιχειρηματικό δρόμο.

1 σχόλιο

  1. Πάλι ψέμματα ο ΠΑΠακώς!!
    Τον Ιούνιο του 2011 απαντούσε στη Βουλή ότι δεν υπάρχει λίστα (Λαγκάρντ)
    Μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα εγείρεται για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την πρόσφατη απάντησή του για το χαμένο CD με τα ονόματα χιλιάδων Ελλήνων καταθετών σε ελβετικές τράπεζες. Κι ενώ πριν από λίγες ημέρες ο κ.Παπακωνσταντίνου προέβη σε δήλωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι μέρος της λίστας δόθηκε στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρη, προφανώς πριν από τις 6 Μαΐου του 2011 οπότε και ο κ.Καπελέρης αντικαταστάθηκε από τον κ. Διώτη, έγγραφο από τη Βουλή που έρχεται σήμερα στο φως δείχνει ότι τότε έλεγε ψέμματα.

    Κι αυτό γιατί ένα μήνα μετά την αντικατάσταση Καπελέρη, στις 6 Ιουνίου του 2011 απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο κ.Παπακωνσταντίνου υποστήριζε ότι το ΣΔΟΕ δεν έχει στην κατοχή του καμία τέτοια κατάσταση. Όπως λένε σήμερα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπακωνσταντίνου ή το 2011 έλεγε αλήθεια ή με την προ τριών ημερών δήλωσή του. Γιατί να έλεγε αλήθεια και τότε και τώρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.


    Υ.Γ: Ο πρώην Υπ.Οικονομικών αναμένεται να υποστηρίξει ότι στον κ.Καπελέρη είχε απλά δώσει κάποια ονόματα προς έρευνα γι'αυτό και στη Βουλή απάντησε ότι το ΣΔΟΕ δεν είχε λίστα.
    Αλλά και τα ονόματα μέρος της λίστας δεν είναι;

    - Το CD θα ήταν πράσινο, γι' αυτό... !
    Τι μέγα πολιτικό και ηθικό ζήτημα....
    Δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτό το γαϊδούρι!!!


    Μάλλον ξέρουμε ποιος έθαψε τη λίστα Λαγκάρντ....
    Διώτης: "Δεν μπορούν να αξιοποιηθούν κλαπέντα στοιχεία"!!
    - Τι λες ρε μεγάλε!!

    [Έτσι λοιπόν; Δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η λίστα επειδή είχε κλαπεί παρανόμως λέει ο ΠΑΣΟΚος Διώτης, ο φίλος του Χρυσοχοΐδη!
    Τι λες ρε μεγάλε;

    Και πως τη χρησιμοποίησαν οι άλλες χώρες για να απειλήσουν και να εκβιάσουν τους φοροφυγάδες που αναγκάστηκαν να πληρώσουν μερικά δις για να ξεμπλέξουν;

    Σα δεν ντρέπεστε ρε λαμόγια που ψάχνετε μόνο δικαιολογίες για νομιμότητες και παπαριές, αναγκάζοντας τον κόσμο να μην πιστεύει σε τίποτα]

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ μούτρο αυτό τον Πρασινοφρουρό-ρουφιάνο ΔΙΩΤΗ ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑ βρώμικη ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ. ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση