GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπιασε το μεγαλύτερο μπλε καρχαρία στη Μ. Βρετανία...

Ο άνθρωπος που κατάφερε να πιάσει το μεγαλύτερο μπλε καρχαρία που έχει πιαστεί ποτέ σε βρετανικά νερά, παλεύοντας για περίπου μισή ώρα...

Ο άνθρωπος που κατάφερε να πιάσει το μεγαλύτερο μπλε καρχαρία που έχει πιαστεί ποτέ σε βρετανικά νερά, παλεύοντας για περίπου μισή ώρα μαζί με το 2,5 μέτρων μήκους τέρας, είναι ο οικοδόμος στο επάγγελμα Bob Pollard!
Μαζί με δύο φίλους του κατάφεραν μετά από αρκετή προσπάθεια να ανεβάσουν στο σκάφος τους τον 112,5 κιλών καρχαρία, κοντά στις ακτές Penzance της Κορνουάλης.
Ο 43χρονος οικοδόμος έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ, καθώς ο μπλε καρχαρίας που έπιασε ήταν κατά 12 κιλά βαρύτερος.
«Ήταν τεράστιος. Χρειάστηκαν τρία άτομα για να μπορέσουμε να το τραβήξουμε επάνω. Αφού μετρήσαμε τις διαστάσεις και το βάρος του, τον αποχαιρετίσαμε και τον αφήσαμε ελεύθερο» είπε.
«Μας αρέσει απλά να τα πιάνουμε και μετά να τα αφήνουμε ελεύθερα. Ο Bob δε θα ήθελε με τίποτα να σκοτώσει ένα τόσο όμορφο πλάσμα» πρόσθεσε ένας από τους φίλους του.
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Wayne Little από το 2010. Ο μπλε καρχαρίας που είχε πιάσει εκείνος στη νότια Ουαλία ζύγιζε 100, 6 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση