GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν δεχόμαστε πιέσεις από την ευρωζώνη»...

Ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, Ντε Γκίντος, διαψεύδει από το Τόκιο όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο του ΔΝΤ ότι η Μαδρίτη δέχεται πιέσεις...

Ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, Ντε Γκίντος, διαψεύδει από το Τόκιο όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο του ΔΝΤ ότι η Μαδρίτη δέχεται πιέσεις από άλλες χώρες της ευρωζώνης για ενδεχόμενη ισπανική διάσωση.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ερωτηθείς αν η Ισπανία θέλει να γνωρίζει τις προθέσεις των πολιτικών ή τις τεχνικές λεπτομέρειες πριν ζητήσει διάσωση, απάντησε «κατηγορηματικά όχι».
«Δεν υπάρχουν πιέσεις προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η απόφαση της Ισπανίας για το αν θα πάει ή όχι σε βοήθεια δε θα εξαρτηθεί ούτε από τους οίκους αξιολόγησης, αναφερόμενος φυσικά στη χθεσινή υποβάθμιση από τη Standard & Poor’s μία βαθμίδα πάνω από την κατηγορία «σκουπίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση