GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παζαρεύουν πως δεν θα πληρώσουν οι τραπεζίτες κάτι ψίχουλα...

Γράφει ο Δευκαλίωνας. http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr./ Μόλις στον χθεσινό Δευκαλίωνα αποδείχθηκε ότι οι πιθανότητες για εμφάν...

Γράφει ο Δευκαλίωνας.

Μόλις στον χθεσινό Δευκαλίωνα αποδείχθηκε ότι οι πιθανότητες για εμφάνιση ανθρωπιστικής κρίσης είναι πολύ μεγάλες. Την άποψη αυτή δε εξέφρασε ένα από τα πιο αξιόπιστα και φερέγγυα για την περίπτωση πρόσωπα. Ένας άνθρωπος που έχει δει και βιώσει πολλές ανθρωπιστικές καταστροφές σε διαφορετικές εκφράσεις και σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη Ο Πρόεδρος της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου».
Γνωρίζουν οι...
τακτικοί αναγνώστες της στήλης ότι ο άσημος και ταπεινός Δευκαλίων έχει εδώ και καιρό εκφράσει παρόμοια άποψη. Επίκειται ανθρωπιστική καταστροφή λόγω της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών. Άρα για να μην θρηνήσουμε θύματα από πείνα εξαθλίωση και μολυσματικές ασθένειες πρέπει άμεσα να σταματήσουν και για τον παραπάνω λόγο οι μνημονιακές πολιτικές. Έτσι απλά. Είτε θα σταματήσει να εφαρμόζεται το μνημόνιο, είτε θα έχουμε νεκρούς από πείνα και αρρώστιες.
Φυσικά αυτό το επιχείρημα δεν πείθει κανέναν από τους πρωταγωνιστές της υπαγωγής και παραμονής της χώρας στο μνημονιακό άγος. Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου που έστειλε την χώρα στη κόλαση, ούτε ο Αντώνης Σαμαράς που δέχθηκε αδιαμαρτύρητα να αφήσει την χώρα στην κόλαση και τον Γιώργο Παπανδρέου ατιμώρητο, συγκινούνται από αυτό το επιχείρημα. Αυτοί συγκινούνται μόνο από τις προτροπές της Α. Μέρκελ για περισσότερο και πιο βάρβαρο μνημόνιο.
Απόδειξη; Μία μόλις ημέρα μετά την αποχώρηση της Α. Μέρκελ, συζητούν και αποδέχονται να μην πληρώσουν οι τράπεζες τα χρέη τους από την εφαρμογή του νόμου Αλογοσκούφη και αυτά τα χρήματα να βρεθούν από μεγαλύτερες περικοπές. Τόσο ανάλγητοι και απάνθρωποι είναι!
Την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα, αυτοί παζαρεύουν πως δεν θα πληρώσουν οι τραπεζίτες κάτι ψίχουλα. Αλλά τι να περιμένει κανείς από αυτούς που έσκυψαν μπροστά στην Α. Μέρκελ. Μην ξεχνάμε ότι είναι πολιτικοί διάδοχοι όσων έσκυψαν και φίλησαν το χέρι της Φρειδερίκης!

1 σχόλιο

  1. Μην βαξεις στο στωμα σου τον ΓΑΠ ρε πριν το πλυνεις και κοιτα τον ψευταρα με τα Ζαππεια. Ας στηριζε το δημοψηφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση