GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν επιβεβαιώνει ο Σόιμπλε πληροφορίες για διετή επιμήκυνση

Εν μέσω μπαράζ δηλώσεων και διαψεύσεων για την επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος, σε νέα παρέμβασή του ο υπουργός Οικονομικών της Γε...

Εν μέσω μπαράζ δηλώσεων και διαψεύσεων για την επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος, σε νέα παρέμβασή του ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βολφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα έχει λάβει διετή παράταση για τους στόχους του προγράμματος.
Σύμφωνα με το Reuters, ο κ. Σόιμπλε επισημαίνει ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η έκθεση της τρόικας και στη συνέχεια να εξεταστεί από το Eurogroup.
Ωστόσο, νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση της εγγυημένης συμμετοχής του Δημοσίου σε ΔΕΚΟ και λιμένες, στην Ολομέλεια της Βουλής, ανακοίνωση την εξασφάλιση της διετούς παράτασης,.
Στο μεταξύ, στο προσχέδιο του νέου μνημονίου που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, συμπεριλαμβάνεται η επιμήκυνση, δεδομένου ότι η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε περαιτέρω περικοπές του προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση