GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζουν οι επικεφαλής όλων των εφορών και ελεγκτικών υπηρεσιών

«Παύει» το υπουργείο Οικονομικών όλους τους προϊστάμενους, τμηματάρχες, υποδιευθυντές και διευθυντές των φορολογικών και ελεγκτικών αρχώ...


«Παύει» το υπουργείο Οικονομικών όλους τους προϊστάμενους, τμηματάρχες, υποδιευθυντές και διευθυντές των φορολογικών και ελεγκτικών αρχών όπως προβλέπεται σε τροπολογία η οποία κατατέθηκε σήμερα στην Βουλή.
Η τοποθέτηση των νέων προισταμένων θα συνοδευτεί από τον καθορισμό ποιοτικών και ποσοτικών στόχων οι οποίοι θα ελέγχονται ανά τρίμηνο.
Η θητεία των νέων προϊσταμένων θα είναι 12μηνη με δυνατότητα παράτασης της για ακόμη δύο χρόνια.
Όμως, αν δεν πιάνουν τους τριμηνιαίους στόχους θα χάνουν την θέση τους.
Πιο αναλυτικά στην τροπολογία ορίζεται πως :
«Από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου λήγει η θητεία των προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος, Υποδιεύθυνσης και Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών ή αντίστοιχου επιπέδου άλλης ονομασίας οργανικών μονάδων αυτού, που έχουν τοποθετηθεί με τη διαδικασία που προβλέπεται στη διάταξη της παραγράφου 21 του άρθρου 55 του ν. 4002/2011 (Α’ 180). Οι παραπάνω εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι την τοποθέτηση νέων προϊσταμένων, όπως ορίζεται στην παράγραφο 21 του άρθρου 55 του ανωτέρω νόμου, τηρουμένων των διατάξεων της επόμενης παραγράφου».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση