GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Παναγιωτακόπουλου σε Λοβέρδο, Σηφουνάκη και Πάγκαλο

Σφοδρότατη επίθεση κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που προέβησαν σε δηλώσεις υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε, με δήλωσή του ο επικεφαλής ...

Σφοδρότατη επίθεση κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που προέβησαν σε δηλώσεις υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε, με δήλωσή του ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του Κινήματος, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, κάνοντας λόγο για «εργολάβους της κεντροδεξιάς και «Δούρειους Ίππους» της Δημοκρατικής Παράταξης.
Τα πυρά του κ. Παναγιωτακόπουλου δέχθηκαν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Σηφουνάκης και Θεόδωρος Πάγκαλος, οι οποίοι, κατά την εκτίμησή του, μετέχουν σε «συντονισμένη προσπάθεια ανασύστασης της κεντροδεξιάς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τη τελευταίο διάστημα».
Ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» αναφέρει χαρακτηριστικά: «οι φωνές στελεχών του ΠΑΣΟΚ (όπως οι κ.κ. Λοβέρδος, Σηφουνάκης), πρώην υπουργών και υπέρ του δέοντος ευνοημένων από τις διάφορες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, υμνητές της “γενναίας στάσης” του Σαμαρά, οι δηλώσεις πρωταγωνιστών της κατεδάφισης του κινήματος για συστράτευση με τη δεξιά, είναι συνεπείς με την ιστορική διαδρομή του καθενός τους».
Όπωςα αναφέρει το ΑΜΠΕ, όσον αφορά τον κ. Πάγκαλο τον χαρακτηρίζει «Δούρειο Ίππο», υβριστή του Ανδρέα Παπανδρέου και οπαδό της «ολοκληρωτικής αντίληψης περί συλλογικής ευθύνης». Θεωρεί, επίσης, προκλητικό «να καλεί το ΠΑΣΟΚ να ακολουθήσει το Σαμαρά, ξεχνώντας ότι μιλά για αυτόν που με ένα “ουδείς αναμάρτητος”, διέγραψε ολόκληρη την πολιτική του μέχρι σήμερα, προκειμένου να γίνει αρεστός στους εκτός Ελλάδος ισχυρούς, μια πολιτική που δυναμίτισε στην πιο κρίσιμη στιγμή την πορεία της χώρας, μια πολιτική άκρατου λαϊκισμού, εμπάθειας και αναποτελεσματικότητας».
Επίσης, ο κ. Παναγιωτακόπουλος υπαινίσσεται οικονομικές εξαρτήσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν, κατά τον ίδιο, στην «ανασύσταση της κεντροδεξιάς», χρησιμοποιώντας, ως κατακλείδα της δήλωσής του, τη φράση «άξιος ο μισθός τους».

2 σχόλια

  1. ΝΑΙ,

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕΣ
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΟΝ ΑΡΗ Σ'ΕΦΕΡΑΝ; 'Η ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ.
    Ο ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΡΩΓΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ; ΑΝΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΘΥΝΑΤΕ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΠΟΥΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΣΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση